Кинсли Стивънс - Уики, възраст, гадже, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Кинсли Стивънс е младата дъщеря на знаменитост на Брад Стивънс. Бащата на Кинсли Стивънс е добре известен като баскетболен изпълнителен директор на Бостън Селтикс.

Бързи факти

Пълно име Кинсли Стивънс
Първо име Кинсли
Фамилия Стивънс
Професия Дете на знаменитост
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Височина N/A
Тегло N/A
Измерване на тялото N/A
Цвят на косата Рус
Цвят на очите кафяво
Бащино име Брад Стивънс
Баща професия треньор по баскетбол и бивш играч
Име на майката Трейси Вилхелми Стивънс
Полова идентичност Женски пол
Братя и сестри Брейди Стивънс
Нетна стойност N/A

Биография на Кинсли Стивънс

Кинсли Стивънс е родена през 2009 г. и ще бъде на 13 години през 2022 г. Стивънс е родом от Съединените щати и тъй като точната й дата на раждане не е известна, не е известна и зодията й.

Имената на родителите й са Брадли Кент Стивънс (известен още като Брад Стивънс) и Трейси (по баща Вилхелми). Тя също има по-голям брат, Брад Стивънс, който е роден през 2006 г. и е известен като Брейди. Тя все още не е споделила подробности за образователния си път.Височина, тегло на Кинсли Стивънс

Кинсли Стивънс измерванията на тялото в момента не са налични. Височината, теглото, размерът на роклята, размерите на гърдите, талията и бедрата на младия Стивънс, размерът на обувките и т.н. в момента не са налични.

Въпреки това, тъй като Стивънс е все още дете, нейните статистически данни за измерванията на тялото ще се променят за много години напред. Данните на Кинсли ще продължат да се променят няколко години, защото тя все още е във фаза на развитие и растеж. Има руса коса и кафяви очи.

  Кинсли Стивънс

Кинсли Стивънс със семейството си (Източник: Pinterest)

кариера

Дъщерята на Брад Стивънс Кинсли е известна. Баща й тренираше баскетбол. Освен това баща й е президент на баскетболните операции на Бостън Селтикс.

Баща й играеше баскетбол за гимназията на общността в Зионсвил. Баща й играе баскетбол и получава диплома по икономика в университета DePauw. Бащата на Стивънс беше трикратен академичен All-American в колежа.

След като напусна Ели Лили, бащата на Стивънс започна да тренира. Баща й е доброволец в баскетболния отбор на Бътлър през 2000-01 г. Освен това баща й става помощник треньор на пълен работен ден през следващия сезон.

Баща й става главен треньор на 4 април 2007 г. след пет сезона. Тод Ликлитър напусна Бътлър, за да тренира Айова Хоуки. Баща й спечели 30 мача през първия си сезон. Баща й стана третият най-млад треньор на дивизия I с 30 победи.

През 2010 г. баща й счупи рекорда на NCAA за най-много победи за първа година от треньор. Баща й счупи рекорда с 8 победи. Бащата на Стивънс изведе Бътлър до първия финал на четворката. Нещо повече, баща й стана вторият най-млад старши треньор, достигнал финалната четворка на NCAA.

Баща й беше финалист за треньор на годината в Horizon League. Баща й беше номиниран за наградата Джим Фелан всяка година в колежа.

През 2013 г. бащата на Стивънс се присъедини към Бостън Селтикс от НБА. Баща й подписа шестгодишен договор на стойност 22 милиона долара като старши треньор. След възстановяване баща й води Селтикс до плейофите на НБА от 2014 до 2021 г. През 2017, 2018 и 2020 г. баща й достига до финалите на Източната конференция.

Баща й беше велик играч от НБА. Баща й беше назначен за президент на баскетболните операции на Селтикс през 2021 г. след пенсионирането на Дани Ейндж.

Кинсли зададе на баща си въпрос без отговор, след като Селтикс победиха Хоукс през 2020 г. Стивънс попита баща си кой брат или сестра предпочита. Баща й каза, че обича и двете деца еднакво. Това беше един полезен момент, споделен от това дуо баща-дъщеря на знаменитостите публично.

Кинсли Стивънс Гадже, Запознанства

Кинсли Стивънс, на 13-годишна възраст, очевидно е необвързан. По отношение на връзката на нейния родител, Трейси и Брад се запознават, докато посещават университета DePauw. Майка й посещава университета DePauw и го завършва през 1999 г. Майка й също завършва последната си година в юридическия факултет в Индианаполис. След това, през 2003 г., родителите й, Брад и Трейси, се женят.

Майка й в момента е адвокат по трудово правоотношение, както и агент на Стивънс. Родителите й също са активни в програмата Coaches Vs. Програма за рак. Освен това нейните родители бяха домакини на набиране на средства за гореспоменатата организация ден преди екипа на баща й - появата на Бътлър във Финалната четворка през 2010 г.

Освен това баща й е доброволец за фондация Jukes за деца. Бившият играч на Butler Ейвъри Джукс ръководи организацията, която е в полза на деца от Уганда.

Кинсли Стивънс Нет Уърт

Продължавайки напред, на толкова млада възраст Кинсли не се е занимавал с дейности, генериращи доходи. В резултат на това нейната нетна стойност и приходи в момента не са налични. Баща й, Брад Стивънс, от друга страна, се оценява на 6 милиона долара през 2022 г.

Популярни Публикации