King Liang- Биография, възраст, височина, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Крал Лян е YouTuber от Съединените щати с потребителското име Plainrock124. King Liang е добре известен със своите разбиващи публикации, които са част от поредица, наречена Bored Smashing, в която той разбива различни хардуерни части като конзоли за видеоигри и компютри. Разгледайте повече за възрастта на King Liang, биографията, Wiki, теглото, височината, родителите, приятелката, социалните медии, нетната стойност, кариерата и факти

Бързи факти

Пълно име Крал Лян
Дата на раждане 4 февруари 1999 г
Възраст 22 години
Хороскоп Водолей
Късметлийско число 7
Щастлив камък Аметист
Щастлив цвят Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол Мъжки
Професия Youtuber
Държава Съединени щати
Височина 5 фута 6 инча (1,68 м)
Тегло N/A
Семейно положение единичен
Нетна стойност 1 милион - 5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Якима, Вашингтон
Националност американски
Етническа принадлежност азиатски
Братя и сестри (един)
Facebook King Liang Facebook
Twitter King Liang Twitter
Youtube King Liang Youtube
Instagram King Liang Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

King Liang Bio, възраст, семейство

Към 2021 г. крал Лян в момента е на 22 години. Той е роден в Якима, Вашингтон, на 44 февруари 1999 г. По същия начин семейството му е от Флагстаф, Аризона. Той е израснал с приятелка, но все още не е разкрил нейната самоличност. Неговата зодия е Водолей. По същия начин той обяви във видео, че е асексуален. Той е роден в Америка от родители американци, но никога не е изброявал имената им.

Той е от азиатски произход и има американско гражданство. Преминавайки към колежанското си минало, той може действително да е записан в университет, но не е разкрил образователните си институции или темата, по която специализира.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е King Liang? Крал Лианг има сатирично чувство за хумор и е много ентусиазиран, но често проявява неуважение към предметите, които съсипва. Той все още е много активен и смъртоносен. По същия начин той е висок 5 фута 6 инча или 167 см и тежи неразкрита сума. Очите му са тъмен шоколад, а косата му е лилава.

  Крал Лян

King Liang държи златен бутон Източник: Instagram

Социална медия

King Liang е влиятелен в платформи за социални мрежи като Facebook, Twitter и Instagram. Той е натрупал значителна фен база. По същия начин той има приблизително 56,4 хиляди последователи в Instagram, приблизително 40,8 хиляди последователи в Twitter и над 546 фенове във Facebook. Освен това той има над 1,26 милиона зрители на страницата си в YouTube, Plainrock124.

King Liang Нетна стойност

Каква е нетната стойност на King Liang? няколко онлайн магазина измерват нетната му стойност между тях милион – милиона. Той обаче води луксозен начин на живот благодарение на доходоносния си поток от печалби. Той също така е закупил собствена кола със собствени пари, както се вижда от видеото му.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Що се отнася до личния живот на King Liang, на 24 август 2011 г. той стартира своя YouTube канал Plainrock124 и пусна първия си епизод, озаглавен % @#! Ти Poptropica. В това видео той обсъжда Poptropica, онлайн ролева игра, и споделя недоволството си от наскоро въведената им функция за регистрация на членство. Въпреки това той стана известен благодарение на леко циничното си поведение и ироничното си чувство за хумор. По същия начин той сподели смазващо видео, наречено „Bored Smashing – Tamagotchi“, в което изпробва различни техники за разбиване на тамагочи. Той придоби голяма популярност в резултат на тази песен и феновете започнаха да го препоръчват за още поразителни публикации. Каналът му достигна нови висоти през май 2015 г., когато публикува видеоклипа „Как да дразним телефонните измамници“. Във филма той обяснява няколко метода за справяне с телефонните измамници и бързо се превърна в интернет сензация. Има над 13 милиона гледания (към юли 2020 г.).

През ноември същата година той издава друга песен, която му помага да спечели още по-голяма популярност. Видеото, озаглавено „50 начина да счупите таблет“, има над 18 милиона гледания. Неговият видеоклип 25 WAYS TO BREAK A SWITCH LITE със сигурност си заслужава да бъде видян и е получил приблизително 18 милиона гледания. Оттогава той непрекъснато предава невероятни видеоклипове и е натрупал значителна база от фенове. YouTube каналът на Plainrock124 вече има над 1,26 милиона абонати. Той е един от YouTubers, който унищожава различни устройства като конзоли за видеоигри, преносими компютри, мобилни телефони и т.н. На 24 януари 2015 г. той стартира втория си уебсайт, PlainrockVlogs. Поради уникалния му стил на показване на съдържанието му, и двата му канала натрупаха много последователи!

Приятелка и запознанства

Коя е приятелката на крал Лян? Що се отнася до състоянието на връзката на крал Лян, той е необвързан. Тъй като той се показа като асексуален във филма си, той очевидно не е в никакви връзки. Харесва собствения си бизнес и собственото си свободно време. Той обаче се занимава, като се концентрира върху бъдещето си. Освен това той може да бъде напълно ангажиран в професионалната си концентрация и да е постигнал повече признание.

Факти

  • King Liang е YouTuber от Съединените щати с потребителското име Plainrock124.
  • King Liang е добре известен със своите разбиващи публикации, които са част от поредица, наречена Bored Smashing, в която той разбива различни хардуерни части като конзоли за видеоигри и компютри.
  • Той е роден в Якима, Вашингтон, на 4 февруари 1999 г.
  • Крал Лианг има сатирично чувство за хумор и е много ентусиазиран, но често проявява неуважение към предметите, които съсипва.

Популярни Публикации