Кимбела Матос- Wiki, възраст, съпруг, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Кимбела Матос е американец, моден, бранд инфлуенсър, водещ и модел на Onlyfans. Тя е добре известна сред своите фенове в Instagram и TikTok. Кимбела стана известна, след като слуховете за връзката й с рапъра Сафари Самюелс станаха вирусни в началото на 2022 г. След разкриването на едно нейно интимно лично видео, тя стана най-търсената фигура в Google Trend на 12 август 2022 г.

Бързи факти

Пълно истинско име Кимбела Матос
Псевдоним Кимбела
Възраст (към 2022 г.) на 26 години
Популярни за Има връзка с певеца Сафари Самуел
Дата на раждане 15 април 1996 г
Образование/Университет Завършвам
Професия Модел за възрастни
Училище Местно училище
Сегашен адрес Ню Йорк
Място на раждане Санто Доминго, Доминиканска република.
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
Нетна стойност 0k USD
Националност американски
Етническа принадлежност афроамерикански
Езици Английски
Зодия излъчвания
Религия Кристиян
Височина (прибл.) Във футове инчове 5′ 6″
Тегло (прибл.) В килограми: 58 кг

Възраст и ранен живот на Кимбела Матос

Кимбела Матос беше роден на 15 април 1996 г , в Санто Доминго, Доминиканска република. Като родом от Санто Доминго, предполагаме, че Кимбела може да е завършила образованието си и да учи допълнително тук. Но тя никога не обича да говори за своите дипломи или спомени от университета.

Височина и тегло на Кимбела Матос

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Кимбела Матос е висока 5 фута 6 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Кимбела Матос

Кимбела Матос Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Кимбела Матос? След като проучихме щателно всички аспекти на работата на Кимбела Матос, заключихме, че тя изкарва прехраната си на пълен работен ден от своята индустрия за модели за възрастни. Преди това тя се появи като модел в музикалния видеоклип на Moriece за Nude. Тя отиде в Ямайка през 2019 г., за да се наслади на почивката си в лукс. Кимбела продава свои голи кадри на своите Onlyfans за ,50 USD за тримесечно членство. Нетната стойност на Кимбела се оценява на 0 000 през август 2022 г.

кариера

Кимбел Матос, която не преследва кариера на модел, е качила много информация в социалните си медии за своите тренировки, фитнес зала и здраве. Според нейния Instagram тя е активен пътешественик, който обича да създава танцуващи видеоклипове в TikTok за своя акаунт в TikTok. Кимбела е работила като танцьорка в нощен клуб в Aces New York Venue, преди да намери успех в професията си.

Ако отидете в нейния акаунт Onlyfans, ще видите, че тя има 3,2 хиляди харесвания за нейните ексклузивни 58 видеоклипа, които е създала за своите абонати. В профила си в Instagram тя каза, че е и водеща. Не е известно обаче къде е работила като водеща. Според нейната страница в LinkedIn тя получава концерти за моделиране чрез своите обяви с Privileged Model Agency и Perfectly Petite Models, Inc.

Кимбела Матос Съпруг и брак

Кой е съпругът на Кимбела Матос? Състоянието на връзката на Кимбела Матос стана публично достояние, когато частен видеоклип на нея със Safaree Samuel беше публикуван онлайн. В първите месеци на 2022 г. Safaree и Kimbella обявиха своя романс. Safaree преди това имаше връзка с Nicki Minaj (американска певица) от 2000 г. до 2014 г. След това той се ожени за телевизионната личност Ерика Мина през 2019 г. и се разведе с нея през 2022 г.

Safaree е баща на две деца от предишна връзка. Шамика Самюелс и Саманта Самюелс са имената на двете им деца. Гаджето на Кимбела за първи път привлече вниманието през 2016 г., когато беше включен в риалити програмата на VH1 Love & Hip Hop: Hollywood.

Популярни Публикации