Кимбърли Бъфингтън- Възраст, съпруг, нетна стойност, височина, етническа принадлежност

Кимбърли Бъфингтън е агент по недвижими имоти и бизнесдама от Съединените щати. Кимбърли Бъфингтън е добре известна с това, че се омъжи за известния холивудски актьор Денис Куейд, който се появява във филми като Трафик и Денят след утре. Научете повече за нетната стойност на Кимбърли Бъфингтън, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, съпруг, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Кимбърли Бъфингтън
Дата на раждане: 17 октомври 1971 г
Възраст: 49 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: Реален държавен агент
Държава: елен
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: развод
Развод Денис Куейд и Дейвид Патън
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 37-27-36
Родно място Остин, Тексас, Съединени американски щати
Националност американски
Етническа принадлежност Бял кавказец
Религия християнството
образование Тексаски университет
баща Томас Б. Бъфингтън
Майка Делия Бъфингтън
Братя и сестри Робин Банистър, Дау Райт и Блейк Бъдингтън,
деца Томас Буун и Зоуи Грейс

Възраст и ранен живот на Кимбърли Бъфингтън

Кимбърли Бъфингтън е роден на 17 октомври 1971 г. в Съединените американски щати, в Остин, Тексас. В момента тя е на 49 години. В момента тя живее в Детройт, Мичиган. Томас Б. Бъфингтън е името на баща й, а Делия Бъфингтън е името на майка й. Тя има трима братя и сестри: сестра на име Блейк Бъдингтън и двама братя на име Робин Банистър и Дау Райт.

Тя е от бял кавказки етнос и следва християнската религия. Нейният астрологичен знак е Везни. По отношение на образованието, тя посещава баптистката гимназия в Хайд Парк. По-късно тя завършва университета в Тексас, но нейната специалност е неизвестна.Височина и тегло на Кимбърли Бъфингтън

Колко висока е Кимбърли Бъфингтън? Кимбърли Бъфингтън е висока 5 фута 8 инча (1,76 м) и тежи около 60 кг (133 фунта). Тя също има измерване на тялото от 37-27-36 инча и добре поддържано тяло. Освен това, тя има прекрасен чифт сини очи и руса коса.

  Кимбърли Бъфингтън

Кимбърли Бъфингтън (Източник: Pinterest)

кариера

Тя е брокер на недвижими имоти и бизнесдама. Buffington Signature Homes я наеха. Тя обаче има значителна инвестиция, която в момента е неизвестна. Тя постига известност обаче, след като се жени за известния холивудски актьор Денис Куейд. Съпругът й се е появявал в големи филми и телевизионни сериали и е печелил множество награди през цялата си кариера.

Неговите филми и телевизионни сериали включват The Big Easy, Traffic, Far From Heaven, Postcards From Edge, Undercover Blues, Somethings to Talk About, All Night Long, Barretta, Dinner With Friends и Fortitude, Goliath, Merry Happy Whatever и други.

Кимбърли Бъфингтън Нетна стойност 2022 г

Колко богата е Кимбърли Бъфингтън? Към 2022 г. нетното състояние на Кимбърли Бъфингтън е около 3 милиона долара. Нейните източници на доходи са нейната работа в областта на инвестициите и недвижимите имоти. Тя обаче получи 2 милиона долара от развода си с Денис Куейд и 1 милион долара в споразумението за собственост.

Съпругът й също е получил награди за цялостно творчество от Международния филмов фестивал във Валядолид, наградите Independent Spirit, Кръга на филмовите критици в Ню Йорк, Асоциацията на филмовите критици в Чикаго и Дружеството на филмовите критици в Хюстън.

Кимбърли Бъфингтън Съпруг и брак

С кого се среща Кимбърли Бъфингтън? Тя е пряма, свободна жена. Освен това на 4 юли 2004 г. тя се омъжи за холивудския актьор Денис Куейд в Парадайз Вали, Монтана, САЩ. На 27 април 2018 г. обаче те се разведоха. Двамата имат близнаци Томас Буун и Зоуи Грейс, кръстени съответно на техния син и дъщеря. Тя обаче се омъжи преди това за Дейвид Патън през 1993 г.

Бракът им обаче е кратък, тъй като се развеждат през 1994 г. само след година. Преди това тя имаше връзка с Питър Гардере от 2000 до 2003 г. Освен развода й, няма информация за нейните слухове и противоречия.

Популярни Публикации