Кимбър Истууд- Биография, възраст, нетна стойност, съпруг, брак

Кимбър Истууд е известен гримьор, предприемач и независим филмов продуцент от Съединените щати. Кимбър Истууд също е добре известна като дъщеря на знаменитост на Клинт Истууд, актьор/композитор/режисьор/продуцент, и Роксан Тюнис, неговата любовница.

Бързи факти

Пълно име: Кимбър Истууд
Дата на раждане: 17 юни 1964 г
Възраст: 57 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: Гримьор, продуцент на независими филми, предприемач, дъщеря на Celerity на Клинт Истууд и Роксан Тунис
Държава: елен
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 18 октомври 2014 г
Съпруг Шон Мидкиф
Развод Дъглас Маккартни; Антъни Гади
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите Лешниково зелено
Цвят на косата кестенява
Размер на тяло 36-26-37 инча
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски
Религия християнството
баща Клинт Истууд
Майка Роксан Тунис
Братя и сестри Седем (полубратя и сестри по бащина линия: Лори, Кайл, Алисън, Скот, Катрин, Франческа и Морган)
деца Един (син Клинтън Истууд Гади)

Биография на Кимбър Истууд

Кимбър Истууд е роден на 17 юни 1964 г. и в момента е на 57 години. Първоначално от Лос Анджелис, Калифорния, тази личност е Дева. По същия начин, нейното име е Лин. Що се отнася до семейството й, баща й е Клинт Истууд, а майка й е Роксан Тунис.

Майка й е професионална каскадьорка, а баща й е известен актьор, продуцент, режисьор и композитор. По отношение на братя и сестри, тя има няколко полубратя и сестри от страна на баща си. Лори, Кайл, Алисън, Скот, Катрин, Франческа и Морган са сред тях. Няколко нейни полубратя и сестри, подобно на родителите й, работят в развлекателната индустрия.  Възрастта на Кимбър Истууд

Кимбър Истууд

Височина и тегло на Кимбър Истууд

Кимбър Истууд е висок приблизително 5 фута 6 инча или 164 сантиметра и тежи приблизително 78 килограма или 171 паунда. Освен това измерванията на гърдите, талията и бедрата й са 36-26-37 инча. Освен това този добре познат човек има кестенява коса и лешниково зелени очи.

кариера

Кимбър Истууд е известен филмов продуцент и гримьор. Тя е добре известна и като знаменитата дъщеря на Клинт Истууд и Роксан Тунис, една от многобройните му любовници.

Освен това тя израства в развлекателната индустрия в резултат на кариерата на родителите си във филмовата индустрия. Въпреки че има успешни и международно известни родители, тя работи усърдно, за да развие своите предприемачески умения като гримьор. Чрез усъвършенстване на способностите си, тази личност успя да насочи таланта си в нова посока.

От 2008 г. тази знаменитост също е добавила продуцент на инди филм към автобиографията си. Тази известна личност досега е продуцирала редица филми. Освен това, това лице е бивш собственик на бизнес за гости на знаменитости от USO. Тя също така описва себе си като собственик на ранчо и любител на животните в своята биография в Instagram.

По същия начин, според профила й във Facebook, тя е работила в Trewcalling като продуцент и гримьор. Работила е и като естетик и гримьор в телевизионните предавания Dog and Beth: On the Hunt и DOG The Bounty Hunter. По същия начин тя беше ръководител на грима и прическите в шоуто Middle Man. По същия начин тя притежава Cedar Springs Condos и Atrium. Освен това тя служи като гримьор за Междузвездни войни и Колелото на късмета.

Въпреки че получава малко внимание като биологична дъщеря на Клинт в медиите, нейният акт за раждане наистина посочва Клинт Истууд като неин баща. Медиите започнаха да обръщат внимание на тази личност едва на двадесетте й години. Освен това до декември 2018 г. тя никога не се е появявала публично с баща си или с някой от нейните полубратя и сестри.

Кимбър Истууд Нетна стойност

Продължавайки напред, този човек се оценява на нетна стойност от около 3 милиона щатски долара.

  Кимбър Истууд нетна стойност

Кимбър Истууд

Кимбър Истууд Съпруг, брак

Кимбър Истууд е омъжена жена, която е доволна от живота си. Шон Мидкиф е името на нейния съпруг. Двамата се ожениха на 18 октомври 2014 г. и романтичната им връзка все още е силна. Преди тази връзка тя беше омъжена за Дъглас Маккартни от 1990 г., докато не се разведоха и решиха да живеят отделни животи.

Освен това първият й съпруг, преди този, беше Антъни Гади. На 7 ноември 1983 г. Антъни е само на 18 години. Освен това Антъни е градинар и бивш морски пехотинец.

Тя има едно дете от Антъни, син на име Клинтън Истууд Гади. На 21 февруари 1984 г. двойката приветства сина си. Синът й законно промени фамилията си на Маккартни през 2001 г. Освен това тя е баба на двама внуци: Клинтън IV, роден през 2011 г., и Пенелопе Маккартни, родена през 2018 г.

Популярни Публикации