Ким Сеон-хо ще направи своя актьорски дебют със зрелищна трансформация

Kim Seon-ho ще направи своя актьорски дебют скоро и ние нямаме търпение. На 20 юни агенцията на звездата от Hometown Cha-Cha-Cha, SALT entertainment, пусна серия от интригуващи изображения, които предоставиха ексклузивен кратък поглед за предстоящото му завръщане на сцената. Според разказа на персонала на актьора, актьорът е показал силните си таланти за катерене в първия ден от обучението за следващата си театрална постановка, Touching the Void.

Той се ангажира напълно, докато тренира катерене на закрито за предстоящата си работа като алпинист с голи ръце и пълна сила на горната част на тялото. Той беше облечен в бяла риза с пълен ръкав и черни къси панталонки, показващи здравата му фигура и привлекателен външен вид.

В предстоящата сценична драма Touching the Void Ким Сеон-хо ще се превъплъти в образа на катерач.

Продукцията на Ким Сон Хо Touching The Void ще отбележи неговото актьорско завръщане. Предстоящото представление е вдъхновено от истинската история на британските планински катерачи Джо Симпсън и Саймън Йейтс, оцелели след ужасяващо бягство в перуанските Анди през 1985 г. в Сиула Гранде. Актьорът от Start-Up играе Джо Симпсън, алпинист, който остава блокиран на заснежена планина след плашещо събитие по време на тяхното пътуване. В крайна сметка беше открито, че това е корейска драматизация на неговата автобиографична книга от 1998 г., която след това беше адаптирана в документален филм през 2003 г.

 Ким Сеон Хо

Touching The Void ще бъде режисиран от Kim Dong Yeon и ще играе актьорите Shin Sung-min, Lee Hwi-jong, Oh Jung-taek и Jung Hwan. Следващата сценична продукция ще дебютира на 8 юли в Art One Theatre 2 на Daehangno. Заинтересованите страни могат да закупят билети чрез началната страница на Interpark Ticket Theatre Competition.

Hometown Cha-Cha-Cha, с участието на Kim Seon-ho и Shin Min-ah, спечели наградата Hallyu Excellence Award.

Измина една година, откакто лечебната романтична драма на телевизията Hometown Cha-Cha-Cha беше излъчена за първи път на нашите екрани и имаме удоволствието да ви информираме, че популярният K-drama сериал все още печели награди. На наградите на Корейската комисия по комуникациите за излъчване през 2022 г. сериалът получи наградата Hallyu Excellence Award. Прекрасната романтична комедия-драма с участието на Kim Seon-ho и Shin Min-ah в главните роли и описва прекрасен разказ за любов, живот, връзки, избори и психично здраве, превръщайки се в една от най-гледаните драми на Netflix в международен план.

 Ким Сеон Хо

След като противоречивият отказ на наградите Baeksang през 2022 г. накара феновете да кипят от гняв и тъга, феновете бяха извънредно щастливи да установят, че сериалът е получил такова огромно признание от корейското правителство.

Sad Tropics ще отбележи филмовия дебют на Ким Сон Хо.

Kim Seon-ho постепенно, но сигурно възобновява актьорската си кариера след седеммесечна пауза, дължаща се на противоречията му миналата година. В допълнение към завръщането си на сцената с Touching The Void, той ще направи своя дебют в киното с Sad Tropics.

Популярни Публикации