Ким Шантал- Wiki, възраст, нетна стойност, гадже, срещи, височина

Ким Шантал е звезда на YouTube, Tiktok и социалните медии, както и танцьорка от Мексико, Северна Америка. Тя става звезда, след като получава положителни отзиви от многото му VBlogs в YouTube и снимки на модели в Instagram. Знайте всичко за Ким Шантал Wiki, Ким Шантал възраст, Ким Шантал Гадже, Ким Шантал нетна стойност, Ким Шантал височина, Ким Шантал Кариера и още

Бързи факти

Пълно истинско име Кимбърли Шантал Адеме.
Популярно име Ким Шантал.
Възраст (към 2021 г.) на 27 години.
Професия Влиятел в социалните медии, звезда на TikTok, звезда на Youtube и звезда на Instagram.
Дата на раждане 30 октомври 1993 г. (събота).
Място на раждане Мексико, Северна Америка.
Сегашен адрес Мексико, Северна Америка.
образование Дипломиране по гастрономия
Алма матер Национален автономен университет на Мексико в Мексико Сити.
Нетна стойност -2 милиона USD (приблизително).
Националност мексикански.
Етническа принадлежност мезо-американски.
Религия Кристиян.
Зодия Скорпион.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 4″
Тегло (прибл.) В килограми: 56 кг

Възраст и ранен живот на Ким Шантал

Ким е роден в мексиканско семейство и е отгледан с всяка мексиканска церемония. Тя беше родена на 30 октомври 1995 г , със златна лъжица в устата и сега е тя 28 години. Тя не беше фен на танците или представленията като млада. По-късно в юношеството си обаче тя е пленена от мексиканските звезди и танцьори и се записва на курсове по танци. Тя изучава няколко танцови техники и започва да споделя видеоклипове на своите умения с хора по целия свят чрез социалните медии. Ким Шантал е известна танцьорка, завършила образованието си в известна институция в Мексико Сити. Тя получава бакалавърска степен по гастрономия от Universidad Nacional Autónoma de México в Мексико Сити.

Височина и тегло на Ким Шантал

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Ким Шантал е 5 фута 4 инча висок и тежи около 56 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има черни очи.  Ким Шантал

Ким Шантал

Ким Шантал Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Ким Шантал? Ким е доста активна в социалните медии и печели много пари от многото си партньорства. Тя има милиони последователи в YouTube, където печели най-много пари. Нейното нетно състояние е между - милиона (приблизително).

кариера

Ким започва професионалната си танцова кариера като мажоретка в мажоретния ансамбъл на мексиканския футболен отбор. В продължение на много години тя също работи като резервна танцьорка, модел на рампа и фотомодел. По-късно през 2017 г. тя започна да се концентрира върху танците си в TikTok и започна да работи усилено, за да забавлява хората там. Тя започна да качва изображения от фотосесиите си на модели в Instagram около края на 2017 г. Не само красотата му помогна на Ким да стане известен по целия свят; също така нейната компетентност и способности са й позволили да създаде успешна кариера в социалните медии. Miss. получи милиони харесвания в TikTok и Instagram, след като получи милиони харесвания в TikTok и Instagram.

Ким стартира своя акаунт в YouTube на 6 декември 2019 г. и започна да добавя забавни и интересни неща в допълнение към видеоклиповете си с танци. Броят на абонатите й в канала й в YouTube достигна 3,33 милиона към днешна дата. Знаменитостта на Ким я накара да си сътрудничи с и да популяризира редица бизнеси. Г-ца Ким е спонсор на добре известната компания за енергийни напитки BangEnergy.

Ким Шантал Гадже и срещи

С кого се среща Ким Шантал? Ким е необвързана и търси партньор, който може да отговори на нейните нужди. Преди това Ким имаше връзка с YouTuber Малкридо, но връзката приключи поради липса на разбирателство между тях. Семейното положение на Ким е неомъжена и тя няма деца. Ще ги информираме за сина и дъщеря й, след като се омъжи. Сега Ким има страхотен живот и пътува до няколко прекрасни дестинации по целия свят.

Популярни Публикации