Kim In-hyeok беше намерен мъртъв след различни омразни коментари за външния му вид

Ким Ин-хьок , левият нападател на мъжкия професионален отбор по волейбол за Samsung Fire & Marine Insurance Bluefang, почина. Това се случва, след като спортистът беше подложен на куп пренебрежителни забележки по отношение на външния си вид. Младият футболист е открит мъртъв в къщата си и се води разследване за смъртта му. 27-годишният играч е роден през 1995 г. и е играл волейбол за Университета за наука и технологии Gyeongnam, преди да се присъедини към Big Storm на Korea Electric Power Corporation в младежкия проект за сезон 2017-2018. През 2020 г. той беше назначен в отряда Samsung Fire & Marine Bluefangs.

Kim In-hyeok: Професионален успех и преждевременна смърт

Според съобщения в медиите, професионалният волейболист, ляв шпайкър с Daejong Samsung Fire Bluefangs, е бил открит мъртъв в къщата си на 4 февруари. Ким Ин-хьок беше избран като топ три избрани от Suwon KEPCO Vixtorm през професионалната волейболна лига за мъже през 2017 г., след като спечели известност като ас през студентските си години.

 Ким Ин-хьокПокойната спортна звезда беше член на Suwon KEPCO Vixtorm, докато не получи контузия на лявата си ръка. Ким бе подписан от Daejeon Samsung Fire Bluefangs през 2020 г. Ким Ин-хьок имаше ярък потенциал и направи добро въздействие през сезон 2019-20, като събра 344 точки в 32 мача. За съжаление, той получи още една контузия, която го принуди да пропусне всички мачове с изключение на два от сезон 2021-22.

Професионалната му кариера обаче пострада в резултат на нараняванията му. Той напусна отбора през декември 2021 г. и се върна у дома, за да се възстанови от заболяванията си. През цялата си кариера Kim In-hyeok е изправен пред язвителни критики от нетизени и волейболни фенове. През август 2021 г. волейболистът се обърна към социалните медии, за да призове срещу клеветническите коментатори, като написа:

Всички тези погрешни схващания, които съм пренебрегвал през последните 10 години. Мислех, че пренебрегването им ще бъде най-добрият вариант, но сега съм изтощен. Никога не си ме виждал отблизо и не знаеш нищо за мен, но непрекъснато ме обиждаш със злобните си забележки. Моля, спрете. Писна ми от тях. Не, не нося грим; Никога не съм се гримирал; Не харесвам момчета; Имам приятелка; и никога през живота си не съм участвал в AV материал. Не, не съм слагала спирала или друг грим за очи. Използвам тоник и лосион, но ако това е грим, тогава се гримирам.

 Ким Ин-хьок

Преди преждевременната си смърт In-hyeok разкри, че е трябвало да се справя с враждебни забележки през цялата си кариера, особено в дните на играта. Страницата на Ким в Instagram беше актуализирана ден преди смъртта му със следната публикация:

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Kim Inhyuk (@inhyeok0714)

Докато Kim In-hyeok се справяше с напрежението от резки забележки през цялата си професионална кариера, спортистът имаше изключителни резултати в своите състезания. Феновете на волейболиста отбелязаха, че външният му вид не би трябвало да има значение за всички, които се доближават до него.

Един потребител на мрежата посочи, че въпреки че Ким е напуснал отряда, за да се лекува, той все още получава остри забележки. Те продължиха да казват, че явлението да се вкопчиш в някого за един малък предмет и да отказваш да го пуснеш, докато задачата не бъде изпълнена, напоследък се е влошило много.

Популярни Публикации