Ким Гарам беше отстранен от групата и агенцията поради слухове за тормоз в училище

Феновете на LE SSERAFIM, имаме тъжни новини: Ким Гарам е отстранен от групата и агенцията. На 20 юли HYBE и Source Music издадоха официално изявление, в което се посочва, че фирмата е избрала да прекрати изключителния си договор с члена Kim Garam, който е бил обект на слухове за тормоз в училище. Според агенцията:

Нашата фирма избра да анулира изключителния договор на Ким Гарам. Искрено се извиняваме на нашите фенове и тези, които са дали любов и подкрепа на групата за генерирането на безпокойство поради спора на члена.

Сега LE SSERAFIM ще продължи дейността си като петчленна група и агенцията ще подкрепя изцяло усилията на групата да напредне като артисти.Поддръжниците на LE SSERAFIM реагират на напускането на Ким Гарам от групата и агенцията.

Малко след официалното съобщение агенцията излезе с друго кратко изявление, в което се извини за отношението си към нейния случай на тормоз.

Според представителя:

Въпреки че агенцията се справи с тази ситуация и се опита да предприеме действия с най-голямо внимание и предпазливост, ние признаваме, че определени части от подхода на агенцията бяха недостатъчни и съжаляваме за това.

 Ким Гарам

Феновете на LE SSERAFIM реагираха в социалните мрежи на новината за напускането на идола от групата и агенцията. Докато някои бяха разочаровани, други вярваха, че това е в най-добрия интерес на организацията. Някои бяха по-съчувствени, като отбелязаха, че се надяват бившият идол да си вземе поука от този проблем и че жертвата намира силата на духа да продължи от тази болка.

Някои фенове се пошегуваха със съобщението, че други изпълнители на HYBE, като Yeojun от TOMORROW X TOGETHER, вече може да заемат мястото в LE SSERAFIM и да я заменят като шести член на групата. За да опресним спомените на нашите читатели, Ким Гарам беше въвлечена в слухове за насилие в училище преди дебюта си с LE SSERAFIM през април. HYBE и Source Music излязоха с изявление по това време, опровергавайки твърденията, които започнаха с онлайн общност, разкрита от анонимно лице А, което твърди, че е жертвата.

 Ким Гарам

По това време HYBE и Source Music казаха, че обвиненията в насилие в училище са неоснователни и заплашиха със съдебни действия срещу звездата. Лице А повтори обвиненията, че бившият член на LE SSERAFIM е правил различни неща в училище, което промени хода на делото. С нарастването на твърденията други хора, които твърдят, че са стари съученици на идола, се появиха, за да дадат предполагаемо доказателство, че Ким Гарам е извършител на насилие в училище.

След това HYBE и Source Music обявиха, че тя ще си вземе триседмична почивка от промоционални дейности. Тя вече е официално уволнена от LE SSERAFIM и агенцията. Това е изненадващо, тъй като агенцията също каза през май, че няма да премахне члена. Сега организацията ще продължи дейността си като група от петима души.

Кой всъщност е LE SSERAFIM?

Името на групата е анаграма на фразата I’m Fearless и в момента има петима членове: Сакура, Ким Чае-уон, Ху Юн-джин, Казуха и Хонг Юн-чае, след напускането на члена Ким Гарам. На 2 май 2022 г. те направиха своя дебют с издаването на първото си EP, Fearless.

Популярни Публикации