Ким Енг- Нетна стойност, възраст, съпруг, Wiki, етнос, височина, кариера

Ким инж е родом от Ванкувър, Канада, най-известна като съпругата на Екхарт Толе, известен още като Улрих Леонард Толе. Ким е известен духовен учител, публичен оратор, автор и създател на „Присъствие чрез движение“.

Нейният съпруг Екхарт Толе е духовен лидер и автор на бестселъри на хитови книги. Той е автор на няколко книги, включително The Power of Now и A New Earth: Awakening to Your Life’s Purpose. Ким Енг прекарва много време в пътувания и работа със съпруга си. Ким и нейният партньор също водят редица ритрийти и семинари по целия свят.

Бързи факти

Пълно истинско име Ким инж.
Псевдоним Ким.
рожден ден Между 1948 и 1956г.
Възраст (към 2021 г.) 65-73.
Място на раждане Ванкувър, Канада.
Религия християнството.
Националност канадски.
Професия Духовен учител, оратор, писател и основател на „Присъствие чрез движение“.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително).
Семейно положение Женен.
Име на съпруга Екхарт Толе, известен още като Улрих Леонард Толе
Тегло (прибл.) В килограми: 60-65 кг.
В паундове: 132-143 lbs.
Татуировки Нито един.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Скорпион.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″.
В метри: 1,65 m.
В сантиметри: 165 см.
Дължина на косата Къс.
Цвят на косата черен.
Цвят на очите Тъмно кафяво.

Ким Енг Биография

Ким инж е роден във Ванкувър, Канада, и е канадски гражданин. Освен това точната й дата на раждане все още не е публикувана в интернет, но се очаква да е между 1948 и 1956 г., което означава, че възрастта й е между 65 и 73 години.Ким се записва в началното училище като дете и по-късно се прехвърля в гимназията. Тя е възпитаник на известен канадски университет.

Ким Енг предпочита да пази информацията на семейството си поверителна. Имената и информацията за връзка с нейната майка, баща и братя и сестри не са налични в интернет, но тя е много близка с родителите си и винаги ги изслушва.

  Ким инж

Ким Енг (Източник: Twitter)

Ким Енг Съпруг, брак

Прелестната духовна учителка е лудо влюбена в Екхарт Толе, известен още като Улрих Леонард Толе. Двойката се среща за първи път през 1998 г. и моментално се влюбват. Ким, според някои източници, е тренирала под него в продължение на много години; с други думи, тя беше негова ученичка.

По-късно двойката се жени, но точните подробности са неизвестни на интернет света, тъй като и двамата предпочитат да поддържат сдържан профил. Освен това, въпреки 23-годишния им брак, те нямат деца заедно. Нищо за това двамата не разкриха. В момента те живеят в Канада.

кариера

Ким започва кариерата си като духовен водач в началото на 80-те години на миналия век и след като се запознава с Екхарт, тя тренира с него близо седем години. След това тя започва кариерата си като публичен оратор и съ-фасилитира много семинари за деца и възрастни със съпруга си.

Тя представи Присъствието чрез движение като писател и съветник (PTM). Тя го описва като единствен по рода си и практичен подход за изживяване на настоящия момент. Ким също стартира уебсайт на PTM и започва да пише блогове. Тя също го използва, за да отговори на въпросите на хората.

Meditations for a New Earth: With an Introduction by Eckhart Tolle (2008), Resist Nothing: Guided Meditations to Heal the Pain-Body (2012) и Guided Meditations for Deepening Stillness: Everyday Practices for Raising Consciousness (2013) са сред книгите написано от духовния учител. Усещане за присъствие: Колекция от ръководени практики с Ким Енг (Ким Енг, 2020). (2021 г.).

Ким вярва, че Осъзнаването може да се влее във всяка ежедневна дейност или движение, като готвене, ходене, пиене на нещо или вземане на предмет и т.н. Мотивационният говорител също напътства учениците си чрез аудио медитации върху движението и осъзнаването. Тя също публикува „Присъствие чрез движение: Ин йога“, книга за йога и медитация. Всички нейни книги са налични и в онлайн търговци на дребно като Amazon.

Ким също споделя своя семинар и друг видеоклип в YouTube, към който се присъедини на 18 април 2017 г. и оттогава е нараснал до над 12,9 хиляди абонати.

Ким Енг Нетна стойност

Колко богат е Ким Енг? Ким е постигнала огромна слава в резултат на работата си, но тя не е разкрила никаква информация за своите имоти или нетна стойност. Нетното състояние на Ким Енг се оценява на между 1-2 милиона USD (приблизително) към октомври 2022 г. Нейните ученици идват от цял ​​свят, включително Австралия, Близкия изток, Европа и дори Съединените щати.

Любопитни факти

  • Ким не е много активна в социалните медии и предпочита да общува със своите ученици и фенове чрез уебсайта си.
  • Тя е много талантлив и полезен човек, който се стреми да вдъхновява другите.
  • Съпругът й беше в депресия до 29-годишна възраст и имаше чести пристъпи на паника. По-късно той се трансформира и оформя в духовен лидер.
  • Екхарт не е разкрил нищо конкретно за своята религия и говори свободно английски, испански и немски. Освен това той чете задълбочени книги от 15-годишна възраст.
  • Ким и нейният съпруг, според статия, публикувана през 2009 г., преподават на учениците на дзен будизма, суфизма, индуизма и Библията. Те също така предлагат онлайн курсове за съзнателно проявление.
  • Съпругът на Ким се появи на срещата на върха за мира във Ванкувър през септември 2009 г. заедно с различните оратори и добре известния гуру Далай Лама.

Популярни Публикации