Ким Бърел е изправена пред негативна реакция, след като направи забележка за църквата

Изглежда, че Ким Бърел нарича членовете на една от църквите на пастор Браян Карн грозни в скорошно вирусно видео. Към момента липсва много информация за видеото, тъй като първите качвания на лентата не уточняват кога и къде е заснета.

Във видеото известният госпъл певец прави подстрекателни забележки по отношение на посетителите на църквата. Бъръл направи забележка относно църковниците и тяхното финансово състояние. Тя намекна, че тези хора често са разорени. По време на разговора Бърел изсипа много шеги по подобни теми. Освен това, за драматичен ефект, 49-годишната родом от Хюстън спря след нейните закачки. Както се вижда във видеото, няколко от гостите се засмяха на нейните шеги.

Какво каза Ким Бърел по време на проповедта си в църквата на пастор Браян Карн?

Въпреки че точният контекст на това, което изглежда е шега, е неизвестен, певецът и текстописецът спомена социално-икономическото ниво и външния вид на посетителите на църквата. Ким Бърел каза,Понякога, преди да станем приятели, трябва да проведем интервю: От колко време сте във фалит? Колко често сте сменяли името си в сметката си за комунални услуги? Колко от вашите фактури са на името на младия ви братовчед? В къща ли живеете или в ремарке?

  Ким Бърел

След това тя каза във връзка с това, че е материалист:

Всичко опира до опции. Животът вече не е същият. Отидохме на църква.

Тя също така благодари на участниците, че посещават църквата без необходимост от имунизация срещу COVID-19 или маски. По време на речта си Бърел направи комплимент на пастор Браян Карн, наричайки го въплътена истина. Въпреки това, тя изглежда обиди посетителите на църквата, като ги нарече „грозни“. По-късно във филма може да бъде чута тя да прави допълнителни коментари за външния вид на гостите, но този път няма бурно приветствие.

Ким Бърел каза,

Никой не иска да му се казва това, особено когато вече знае… Повечето хора не се възмущават, докато не осъзнаят нещо негативно в себе си, а след това някой друг го забелязва и казва: „О, и аз забелязах грозното.“ Просто си помислих. Бих те уведомил.

Тя продължи да казва:

Все още не съм избрал някой да е грозен. Бог е прекрасен. Бог е великолепен. Всички изглеждате фантастично. Повечето от вас носят шапки, които така или иначе скриват по-голямата част от това. Тост за вас.

Хората реагират на видеото на Ким Бърел

След пускането на видеото, певецът на Everlasting Life се сблъска с негативна реакция за това, което нетизените смятаха за жестоки и груби забележки. Няколко потребители на мрежата също твърдят, че нейната християнска религия вече не е това, което е демонстрирала през годините.

Обяснението на Ким Бърел за вирусното видео

Бърел се премести в Instagram, за да публикува изявление, в което се опита да идентифицира коментарите си като шеги. Тя също така критикува изявленията в социалните медии, направени срещу нея в отговор на коментарите на църковния видеоклип. Певицата и автор на песни твърди, че изявленията й са били отпечатани без контекст, за да се разпространява клевета срещу нея.

  Ким Бърел

Бъръл подчерта следното в изявлението си:

Моля, внимавайте с това, което се пише и изказва (чрез видео) за мен, особено ако съдържа неистини. Клеветата и клеветата не се толерират, особено когато засягат моето име, изображение или марка. Страници с ужасни коментари и подвеждащи разкази бяха идентифицирани, докладвани и, надяваме се, заглушени. Отново съжалявам, ако някой е повярвал, че комедията ми е злонамерена, но няма да позволя тормоз, клевета или оклеветяване на героя ми при никакви обстоятелства.

Това не е първият път, в който певицата има проблеми. Ким Бърел и преди се е сблъсквала с негативна реакция за изявления, които е направила към LGBTQ общността през 2016 г.

Популярни Публикации