Кийт Пичардо - биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Кийт Пичардо е създател на съдържание в TikTok от Съединените щати. Едноименният TikTok акаунт на Keith Pichardo е добре известен със своите комедийни видеоклипове и изпълнения със синхронизиране на устни. Знайте всичко за Кийт Пичардо - биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Кийт Пичардо
Дата на раждане: 02 май 2002 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: две
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Instagram Star, TikTok Star
Държава: елен
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Националност американски
образование Пери гимназия

Биография на Кийт Пичардо

Кийт Пичардо е роден в САЩ на 2 май 2002 г. В момента е на 18 години и е зодия Телец. Той не се е позовавал на семейната си история. Кийт е американски гражданин, но етническият му произход е неизвестен. Освен това той завършва гимназия Пери в Гилбърт, Аризона. Той беше член на футболния отбор на гимназията.

Височина и тегло на Кийт Пичардо

Кийт е смел млад мъж със симпатична личност. Той стои на височина 5 фута 10 инча и тежи приблизително 65 килограма. Освен това той е запазил тялото си в отлично състояние. Освен това той притежава светлокафява коса и кафяви очи. Няма допълнителна информация относно измерванията на тялото му.кариера

Кийт е комедийна личност, която се изявява като танцьор, изпълнител на синхрон на устни и TikTok влогър. Първото му потребителско име в TikTok беше 69skeetskeet69. Най-ранният му видеоклип е озаглавен so lit rn. Освен това той е голям хит в приложението за споделяне на снимки Instagram.

В TikTok и Instagram той беше известен преди като „@iamkeithpich“. Когато присъства на Vidcon 2019 през 2019 г., той започва да води влог от конвенцията в TikTok. Освен това Кийт се срещна с други звезди на TikTok Найс Майкъл и Грант Голка на Vidcon 2019.

В момента е нает като модел. Кийт е добре известен със своето комедийно превъплъщение, остроумие и забавни способности. В профила си в Instagram той има няколко снимки от фотосесии. На страницата си в Instagram той натрупа хиляди последователи.

Нетната стойност на Кийт Пичардо през 2022 г

Без съмнение той натрупва значително състояние чрез професията си. Кийт Пичардо е знаменитост в TikTok с приблизителна нетна стойност между милион и милиона към 2022 г. През 2019-20 г. неговото нетно състояние се увеличи значително. Основният му източник на приходи идва от успеха му като звезда на TikTok. В момента обаче той води луксозен начин на живот.

Кийт Пичардо Гадже и запознанства

Кийт не е разкрил никакви подробности за живота си на срещи. Няма индикация дали има приятелка или не. Най-вероятно обаче в момента е необвързан. Той обаче общува с голям брой приятелки. Не е изненадващо дали той е влюбен в някого или не! Той може скоро да се обвърже романтично с някой зашеметяващ. В момента той е по-загрижен за кариерата си, отколкото за връзките.

По същия начин, Кийт винаги е поддържал ниво на откъсване от слуховете и спорните действия. Никога не е участвал в спорове. Той винаги е бил съвестен и е избягвал да застрашава личния и професионалния си живот.

Популярни Публикации