Кийтън Бел- Нетна стойност, Wiki, Възраст, Гадже, Етническа принадлежност, Височина, Кариера

Кийтън Бел е актриса, родена в Келоуна, Британска Колумбия, модел, звезда на TikTok, инфлуенсър, момиче с татуировки, предприемач и личност в социалните медии. Тя стана известна чрез своите видеоклипове за кънки в TikTok. Тя го научи сама и беше наранявана многократно.

Кийтън също има значителна база от фенове в други социални медийни платформи. Нейните зашеметяващи и убийствени снимки отвличат вниманието на обществеността. Има и онлайн магазин, в който продава различни продукти.

Бързи факти

Пълно истинско име Кийтън Бел.
Познат като Notsick3.
Възраст (към 2020 г.) 21 годишен.
Професия Звезда на TikTok, предприемач, модел и актриса.
Дата на раждане 10 август 1999 г.
Място на раждане Келоуна, Канада.
Религия християнството.
Националност канадски.
Алма матер Местно частно училище.
Нетна стойност USD 5-6 милиона (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми: 52-56 кг
Етническа принадлежност Смесени.
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Цвят на косата Тя има основно черна коса, но често се боядисва в различни цветове.
Дължина на косата Среден.
Зодия Лео.

Биография на Кийтън Бел

Кийтън Бел е роден на 10 август 1999 г. в Келоуна, Британска Колумбия, Канада. Тя често пътува до Калифорния, САЩ. Нейният свързан знак за раждане е Лъв. Лицето й има петна, които допълват красотата й.Бел завършва обучението си в местната гимназия в Келоуна. Тя би била студентка според възрастта си. Тя се интересува от мода и моделиране от дете и сега е един от най-следваните хора в Instagram.

Кийтън Бел е резервирана личност, която не е разкрила никаква информация за родителите си. Отгледана е с много любов и грижа. В профила си в Instagram тя публикува скица на баща си. Баща й я научи да кара кънки.

Тя е канадски гражданин и пребивава в Канада. Според източниците Кийтън е християнин, който произхожда от смесен етнически произход.

  Кийтън Бел

Кийтън Бел (Източник: Pinterest)

Кийтън Бел Гадже, Запознанства

Всички са любопитни за състоянието на връзката на Бел, защото тя е красива и зашеметяваща дама. Тя не е казала нищо за любимия си в социалните мрежи и не е поела никакви официални ангажименти. Възможно е да се е фокусирала върху разширяването на кариерата си.

От акаунта й в социалните медии заключихме, че е бисексуална, защото на много от снимките й момичета я целуват по устните.

кариера

Кийтън Бел набира популярност в страната благодарение на синхронизирането на устни в TikTok, предизвикателства, танци и креативни видеоклипове. Тя е създала отделен акаунт в Instagram за бизнеса си, където продава гримове, скейтбордове, ключодържатели и други артикули.

В края на 2019 г. Бел създаде акаунт в TikTok, наречен aintsick3. Нейните видеоклипове за кънки винаги са популярни, защото тя не само качва перфектни видеоклипове за кънки, но и учебни видеоклипове. Тя има повече от 3,2 милиона последователи към май 2021 г. Тя научи много трикове за скейтборд след много тренировки.

Социална медия

Кийтън е добре известна в района си с татуировките и пиърсингите си. Тя има множество татуировки на гърдите, шията, челото, ръцете и бедрата. Тя има три акаунта в Instagram. Първият акаунт е Keaton Belle (notsick3) и тя има 995k последователи

Тя е създала резервен акаунт с потребителско име supersick3 и потребителско име Meep. 211 хиляди души я следват в този акаунт. Третият акаунт е създаден, за да рекламира нейния бизнес с аксесоари, с потребителско име NS3 или ns3xd.

Кийтън Бел Нет Уърт

Кийтън Бел изкарва добре от кариерата и бизнеса си. Тя би спечелила приблизително 50-65 хиляди USD (приблизително) от своите акаунти в социалните медии и TikTok. Нетната й стойност се оценява на между 5 и 6 милиона долара.

Любопитни факти

  • Кийтън има лош навик да пуши много.
  • Тя посещава различни места, особено крайбрежието, с приятелите си.
  • Тя обича бързи храни като бургери, пица и пържени картофи, защото е любител на храната.
  • Бел е усвоила флейтата и основите на каубойската работа.
  • Тя има куче, което тя нежно нарича BB.
  • През август 2019 г. звездата на TikTok направи първата си татуировка на лявата си ръка.
  • Обича да свири на пиано и никога не пропуска възможност да го направи.
  • Емисията на Belle в Instagram е пълна със зашеметяващи снимки от фотосесии.

Популярни Публикации