Кийт Морисън - Възраст, височина, нетно състояние, съпруга, кариера, националност

Кийт Морисън е журналист и писател от Канада. Като един от най-известните репортери на „Dateline NBC“ на всички времена, той вероятно е най-известен в целия свят със значителното си присъствие по телевизията и в различни медии. Откакто неговата често просперираща журналистическа кариера започва през 1966 г., той е постигнал и няколко други значителни постижения. Научете повече за нетната стойност на Кийт Морисън, възраст, биография, националност, етническа принадлежност, височина, приятелка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Кийт Морисън
Псевдоним Кийт
Възраст 75 години
Дата на раждане (DOB),
рожден ден
2 юли 1947 г
Професия Излъчване, журналист
Известен с Кореспондент за
Dateline NBC, от 1995 г
Родно място Лойдминстър, Саскачеван, Канада
Националност канадски
Етническа принадлежност Смесени
Сексуалност Направо
Религия християнството
Пол Мъжки
Зодия Лео
Сегашен адрес Саскачеван, Канада
Височина/ Висок Футове и инчове: 5′ 9″
Сантиметри: 175 см
Метри: 1.75м
Тегло Килограми: 78 кг
Паундове: 171 паунда
Измервания на тялото
(Гърди-Талия-Хълбоци)
42-32-37 инча
Размер на бицепса 16 инча
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 10 (САЩ)
Семейно положение Женен
Предишни срещи? Не се знае
Приятелка/ Запознанства Нито един
Съпруга/съпруга Сузан Лангфорд (м. 1981 г.)
деца Кейтлин, Емили, Уили, Маделин и Майкъл
Нетна стойност Приблизително 3 милиона щатски долара
Хоби N/A

Биография на Кийт Морисън, възраст и националност

Кой е Кийт Морисън? Кийт Морисън е 75-годишен мъж. Той е роден в Лойдминстър, Канада, на 2 юли 1947 г. Самоличността на родителите на Морисън все още не е известна. Също така не е известно дали има братя и сестри. Кийт е роден в Канада, въпреки че етническата му принадлежност не е сигурна.

Научете повече за FalseSymmetry (Youtuber) Bio, Age, Wiki Height, Weight, DatingВисочина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Кийт Морисън? Кийт Морисън е на 72 години. Той е висок 5 фута и 9 инча. Физическото му тегло е около 78 кг. По същия начин физическите му размери са 42-32-37 инча. Дължината на бицепса му е 16 инча. Блонди, синеоката, също е фен на фитнеса.

  Кийт Морисън

Кийт Морисън позира за снимка Източник: Google

Кийт Морисън Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на Кийт Морисън? Кийт Морисън има нетна стойност от 3 милиона долара към октомври 2022 г , което довежда общата нетна стойност на двойката до 14 милиона долара . Неговата политическа професия е основният му източник на доходи.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Условия за кариерата си Морисън започва кариерата си през 1966 г. Започва кариерата си като репортер за Saskatoon StarPhoenix, преди да отиде в радиото и в крайна сметка в телевизията. Работил е като репортер или водещ за местни телевизионни станции в Саскачеван, Ванкувър, Британска Колумбия и Торонто, Онтарио. През 1973 г. той става четец на новини за Канада AM на CTV, където също работи като репортер, водещ през уикенда и продуцент. Той също така получава признание за отразяването си на войната Йом Кипур, докато работи като кореспондент на CTV. Освен това от 1975 г. до 1976 г. той е репортер в националните новини на CTV, а от 1976 г. до 1979 г. е кореспондент по националните въпроси и заместник-водещ на програмата.

След това се присъединява към Canadian Broadcasting Corporation през 1982 г. От 1984 г. до 1985 г. той е домакин на Midday, обедното новинарско списание на мрежата, за чието създаване той помогна. Освен това през 1986 г. той се премества в Лос Анджелис, за да работи като 5 p.m. и 23 часа водещи на новини за KNBC-TV. През 1988 г. той се присъединява към NBC News като репортер от западния бряг за NBC Nightly News и Today Show. Морисън също отразява демонстрациите на площад Тянанмън през 1989 г. Морисън се завърна в Канада през 1992 г. в водещото национално сутрешно новинарско предаване на съавторитета, Canada AM On PBS; той също беше домакин на The Editors Morrison, след което се върна в NBC през 1995 г. като репортер на Dateline NBC, роля, която все още изпълнява от 2020 г.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Кийт Морисън Морисън се ожени за Сузане, писател, стратег и политически набирач на средства, която преди това е била прессекретар на канадския министър-председател Пиер Трюдо през 1981 г.? Той стана пастрок на бъдещия актьор от Приятели Матю Пери и впоследствие баща на Кейтлин (родена 1981 г.), Емили (родена 1985 г.), Уили (родена 1987 г.) и Маделин (родена 1989 г.) (родена 1989 г.). Той също има син от предишен брак, Майкъл, роден през 1974 г.

Факти

  • Бил Хейдър, член на актьорския състав на Saturday Night Live, имитира журналистическия стил на Морисън. Гласът на Морисън също беше подиграван в епизод 140 от подкаста на ChrisD’Elia Congratulations with ChrisD’Eliaa, който беше излъчен на 4 октомври 2019 г.
  • До 1995 г. той беше заместник-водещ на националните новини на CTV и очевиден наследник на водещия Лойд Робъртсън, който беше уволнен при разтърсване на мрежата.
  • Обича и животните.
  • Той присъства в няколко социални мрежи.
  • Той има силна връзка с членовете на семейството си.

Също така знайте за Imani Hakim (актриса) Възраст, биография, Wiki Височина, Тегло, Възраст, Запознанства

Популярни Публикации