Кийли Уошбърн и Джес се появиха като първи гости на ветроходна яхта под палубата

В понеделник Bravo излъчи епизод 13 от сезон 3 на Below Deck Sailing Yacht, който включваше завръщането на двама предишни чартърни пътници на Парсифал III. Кийли Уошбърн и Джес Чимато бяха основните гости в последния епизод и двете преди това са участвали в Сезон 2. Момичетата се появиха в Сезон 2, Епизод 12 с Ерика Роуз, възпитаничка на бакалавър.

Роуз, заедно със съпруга си Чък Роуз и няколко семейства и приятели, бяха включени в Сезон 3 миналия месец. Феновете на Below Deck Sailing Yacht бяха възмутени от нейния епизод. Мнозина смятат посетителите за неучтиви, а няколко фенове бяха раздразнени, че оставиха само бакшиш от 00, след като предизвикаха суматоха на лодката. Междувременно, в епизод 13, нейните приятели Кийли и Джес, заедно с техните спътници, се качиха на лодката на капитан Глен Шепърд.

Всичко за Кийли Уошбърн

Кийли Уошбърн е близка с Ерика Роуз, която първоначално срещна в програмата Bravo през сезон 2. Тя е студентка по недвижими имоти от Индианаполис, Индиана, Съединените щати. Тя е създател на Endless Possibilities Events, според нейната страница в LinkedIn. Биографията на Washburn описва услугата, която нейната фирма предлага:Endless Possibilities Events LLC е фирма за благотворителни събития с пълен набор от услуги, ангажирана с подкрепата на музиканти, спортни и корпоративни групи с любов и ангажимент да връща. Нашата цел е да променим живота на хората, като ги свържем с важни каузи.

 Кийли Уошбърн

Тя също така е независим консултант в дерматолозите Rodan+Fields от октомври 2015 г. Нейната длъжностна характеристика гласи:

Аз съм лицензиран естетик в Калифорния и работя като независим консултант за най-бързо развиващия се първокласен продукт за грижа за кожата.

Уошбърн посещава гимназия Кармел и университета на Индиана Блумингтън. Тя има три кучета, Чип, Ема и Франки, според нейната страница в Instagram. Снимките й показват, че тя обича да прекарва времето си със семейството и приятелите си.

Всичко за Джес Чимато

Джес Чимато беше един от приятелите, които се качиха на Парсифал III с Ерика Роуз в предишния сезон на Below Deck Sailing Yacht. Предишният чартър беше малко объркан, тъй като жените влязоха в сбиване, което приключи внезапно. Чимато наказа главния инженер Колин Макрей и първия помощник Гари Кинг за това, че са наричали екипажа шепа по това време.

 Джес Чимато

На професионалния фронт тя направи своя телевизионен дебют през 2010 г. като състезател в предаването You're Cut Off на VH1. Майка й, според източници, я е записала за програмата веднага след като Чимато е завършила стажа си през лятото на 2009 г. Впоследствие тя е участвала в други телевизионни програми, включително епизод на Dr. Phil.

В програмата на VH1 Чимато се срещна с Ерика Роуз и двамата в крайна сметка стартираха собствен подкаст, Cutting Loose. Според нейния Instagram тя често пътува. Тя е посетила Франция, Италия, Англия, Испания, Бахамските острови, Доминиканската република, Мексико и Карибските острови, наред с други места. Илайджа Брайънт е неин съпруг.

Епизод 13 от Ветроходна яхта под палубата

Кийли Уошбърн и Джес Чимато участваха в Below Deck Sailing Yacht Сезон 3, Епизод 13 с група жени, включително приятелката Дженифър Хъск и нейната майка Сюзън, приятелката Белинда Бенхам и нейната майка Деби и приятелката Бейли Фулър и нейната майка Уенди.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Keely Washburn (@keelymariew)

Популярни Публикации