Kiff VandenHeuvel- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, кариера

Киф ВанденХойвел е известен актьор, режисьор, водещ на подкаст, комик и инструктор по озвучаване от Съединените щати. Kiff VandenHeuvel е най-известен с ролята си в BioShock Infinite като Zachary Hale Comstock.

Бързи факти

Пълно име: Киф ВанденХойвел
Дата на раждане: 24 април 1970 г
Възраст: 51 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Американски глас зад кадър, актьор, режисьор
Държава: елен
Височина: 6 фута 1 инч (1,85 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 15 декември 2001 г
Съпруга Чери Ванден Хойвел
Нетна стойност милион - милиона (приблизително)
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Родно място Гранд Рапидс, Мичиган
Националност американски
образование колеж Калвин
Братя и сестри Пет
деца един
Facebook Kiff VandenHeuvel Facebook
Twitter Kiff VandenHeuvel Twitter
Instagram Kiff Vanden Heuvel Instagram
IMDB Киф ВанденХойвел IMDB
Седмица Kiff VandenHeuvel Wiki

Биография на Kiff VandenHeuvel

Киф ВанденХойвел истинското име е е Кристофър Джон ВанденХойвел . VandenHeuvel е роден в Гранд Рапидс, Мичиган, на 24 април 1970 г. През 2021 г. той ще бъде на 51 години. Той е от американски произход, въпреки че националността му е неизвестна. Дядо му е Ралф Хейнен, служител в Пайн Рест в Кътлървил, Мичиган. Освен това актьорът споделяше снимки на семейството си в социалните медии, включително родителите си и четирима братя и сестри, но оттогава не е споделял нищо ново за тях.

Той е и най-големият от петимата братя и сестри. През 2003 г. по-малкият му брат Андрю Ванден Хювел откри астероид. По същия начин той се интересуваше от озвучаване от малък и винаги, когато посещаваше баба си, отиваше направо в кабинета на дядо си и си играеше със записващото оборудване.Kiff VandenHeuvel Образование

Неговото образование включва завършване на Южна християнска гимназия. Калвин Колидж в Гранд Рапидс, Мичиган, му присъди бакалавърска степен по изкуства по комуникационни изкуства и науки. Освен това той се присъединява към The Second City Detroit през 1998 г. и оттогава е член на комедийния театър.

Височина, тегло на Kiff VandenHeuvel

Киф ВанденХойвел е висок 6 фута и 1 инч. Косата му е кафява и има сребристи очи. Актьорът е със среден ръст и тегло, но точните му размери не са известни.

  Киф ВанденХойвел

Kiff VandenHeuvel (Източник: Pinterest)

кариера

Киф започва кариерата си като озвучаващ актьор, появявайки се в заглавия като Midnight Club 3: DUB Edition (2005), Sacred 2: Fallen Angel (2008) и World of Warcraft: Warlords of Draenor (2014). По същия начин тя направи своя дебют на екрана през 2012 г. като строителен работник в епизод на Rodney Tape Face in Incredible Crew. През същата година той участва във филма Guides като Гарет Монахан.

По същия начин той дебютира като озвучаващ актьор в Star Trek Into Night през 2013 г. Той участва в Behind the Candelabra с Майкъл Дъглас, Мат Деймън, Дан Айкройд и други. По подобен начин той наскоро се появи като шофьор на камион за теглене в предстоящия криминален драматичен филм The Little Stuff. Той също така е домакин на гласовия подкаст „All Over Voiceover with Kiff VH.“

В допълнение към Nightcrawler през 2014 г. като редактор, The Last Ship през 2015 г. като Guard на Granderson, La La Land през 2016 г. като нов управител на кафене, Baskets през 2018 г. като Scott the Golfer и Mom през 2020 г. като Zeke, другите му филми включват Nightcrawler в 2014 г. като редактор, The Last Ship през 2015 г. като Guard на Granderson, La La Land през 2016 г. като нов управител на кафене, Baskets през 2018 г. като Scott the Golfer и Mom през 2020 г. като Zeke.

Kiff VandenHeuvel Нетна стойност

Актьорската кариера на Киф е основният му източник на доходи. Освен това той е домакин на подкаст предавания. Други онлайн източници оценяват нетната му стойност между 1 и 5 милиона долара. Разследват се обаче и точната му заплата, годишните данъци и недвижимите имоти.

Kiff VandenHeuvel Съпруга, брак

Киф ВанденХойвел е женен мъж с дете. Той е женен за Чери Ванден Хювел, изпълнител на глас зад кадър, сценичен актьор и писател.

Двойката се жени на 15 декември 2001 г. Освен това двойката има дъщеря, чието име в момента е неизвестно. Киф, съпругата и дъщеря му сега живеят в Лос Анджелис.

Популярни Публикации