Киара Пасари - Wiki, възраст, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност, височина, кариера

Киара Пасари е известен австралийски модел, инфлуенсър в социалните медии, художник, продуцент на съдържание, партньор на знаменитост и предприемач от Бризбейн. Тази зашеметяваща красавица е добре известна в нацията като бившата приятелка на Ник Киргиос. Ник е професионален тенисист, според Wikipedia. Участвал е и в няколко състезания по тенис.

Бързи факти

Истинско име Киара Пасари.
Професия Модел, влиятелен човек в социалните медии, артист, звезден партньор и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) на 23 години.
Рождена дата 1999 г.
Родно място Бризбейн, Австралия.
Сегашен адрес Сидни, Австралия.
Зодия Ще се актуализира.
Нетна стойност USD 800K-850K (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Сейнт Мери Маккилоп колеж Канбера.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност австралийски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 58 кг
В лири: 128 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 6″

Възраст и ранен живот на Киара Пасари

Пасари е роден в традиционно християнско семейство. Киара е родена в Бризбейн, Австралия. Действителната й дата на раждане е неизвестна. Пасари е роден през 1999 г , според оценките. Тя ще бъде на 23 години през 2022 г. Тя е добре образована жена. Киара завърши по-нататъшното си образование в St Mary MacKillop College Canberra, според страницата й във Facebook. След това тя започва професионална кариера на модел.

Височина и тегло на Киара Пасари

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Киара Пасари е висока 5 фута 6 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи. Киара Пасари

Чиара Пасари Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Киара Пасари? Приятелката на Ник Кириос изкарва прехраната си чрез моделския си бизнес. Не само това, но тя също така прави пари от маркетинг на марката и реклама. Нетното състояние на Киара се оценява на между 800 000 и 850 000 долара. (приблизително).

кариера

Що се отнася до работата на приятелката на Ник Кириос, Киара е добре познат моден модел и инфлуенсър. Пасари започва да моделира, докато е в колежа. Освен това е работила с редица известни фирми. Chiara също така поддържа различни модни компании и козметични продукти. Освен това тя е професионален художник. Киара създаде втори акаунт в Instagram за своите усилия в изкуството (@coldworld.art).

Киара Пасари Гадже и запознанства

С кого се среща Киара Пасари? Пасари е добре позната в нацията поради предишната си връзка с известната тенис звезда Ник Киргиос. Ник и Киара започнаха да се срещат в средата на 2020 г. След като се срещаха известно време, двойката се раздели през 2021 г. след кавга в карантинен хотел в Аделаида. След това Ник започва да се среща с модния блогър Костин Хаци. Няма известна информация относно настоящите или предишни връзки на Киара. Пасари повдигна обвинения в нападение срещу бившия си приятел Ник Киргиос през юли 2022 г.

Популярни Публикации