Ки Касанова- Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Ки Касанова е канадска интернет личност. Ки Касанова е най-известна със своя едноименен канал в YouTube и е събрала хиляди абонати и милиони гледания. Знайте всичко за Ки Касанова- Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно име: Ки Касанова
Дата на раждане: 18 юли 1999 г
Възраст: 22 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber, Instagram Star, TikTok Star
Държава: Канада
Семейно положение: единичен
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Торонто
Националност канадски
Братя и сестри едно (сестра: Налесия Ивон)

Биография на Ки Касанова

Ки Касанова за първи път отвори очи на 18 юли 1999 г. в Торонто, Канада. Към 2020 г. тя навършва 21 години и астрологичният й знак е Рак. Тя има сестра на име Налесия Ивон, която е художник. Освен това тя показа майка си в нейния видеоклип в YouTube през май 2016 г., но името й не се споменава. Баща й е починал.

Освен това няма информация, свързана с нейния семеен произход. По същия начин тя също не е споделила подробности относно образователната си квалификация. Въпреки това, на нейната възраст, тя може да е завършила гимназия.Височина и тегло на Ки Касанова

Ки има привлекателно телосложение. Тя е култивирала както здрава, така и секси фигура. Тя не е предоставила никаква информация за измерванията на тялото си. Височината и теглото й обаче са пропорционални на типа й на тялото. Освен това тя спортува с тъмнокафяви очи и черна катран коса. Въпреки това тя продължава да боядисва косата си в най-различни цветове. Преди това е боядисвала косата си в бяло, русо, оранжево и червено, наред с други цветове.

кариера

Ki е YouTuber, която намери популярност с нейните видеоклипове за реакция, публикувайки оживени отговори на музикални видеоклипове като KYLE и I Spy на Lil Yachty. Тя спечели хиляди абонати с тези видеоклипове с реакции, както и с личните си истории, предизвикателства, уроци за прическа и др.

Тя официално създаде канала си в YouTube на 25 декември 2014 г. Нейната реакция към Come Thru на Jacquees и Take You на Крис Браун стана нейният най-успешен видеоклип, надхвърлил 50 000 гледания и расте. По същия начин една от най-популярните й реакции е към Wild Thoughts на DJ Khaled.

Освен това, някои от най-новите видеоклипове включват „ПЪТУВАНЕ ДО ПЛАЖА GRAND BEND BEACH!)“, „ДАМАТА ОТ АВТОМОБИЛЯТА ДА РАЗБИ НАПИТИЯТА НИ…“, „ИЗНЕНАДАВАМ ПРИЯТЕЛИТЕ СИ С НОВАТА СИ КОЛА!!!“, „НА ОТКРИТО MINI SM0KE SESSION ft. sadshordies', 'TELLING MY MOM I'M QUITTING YOU'

Нетната стойност на Ки Касанова през 2022 г

Ки може да изкарва добре от кариерата си в социалните медии. YouTube може да е готов да плати висока цена за нея. Въпреки това, Счита се, че Ки Касанова има нетна стойност между милион и милиона към 2022 г.

Ки Касанова Гадже и запознанства

Що се отнася до личния й живот, тя все още не се е срещала публично с никого. Тя до голяма степен избягва да обсъжда личния си живот с медиите. Тя остана майка за миналото и сегашното си гадже. В момента обаче тя може да е заета с неговото светло бъдеще.

По същия начин Ки е избегнал негативните аспекти на това да бъдеш личност в социалните медии. Тя никога не е била свързвана със скандали или слухове. Тя запазва спокойствието и позитивността си в лицето на трудностите. Въпреки това тя поддържа положителен имидж както в личния, така и в професионалния си живот.

Популярни Публикации