Кевин Селек - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Кевин Селек е музикант и актьор от САЩ. Кевин Селек стана известен с изпълненията си в Magnum P.I. (1980) и Scream 2 (1997). Той предпочита да пази личния си живот в тайна. Прочетете пълната биография, за да научите всичко за Кевин Selleck wiki, възраст на Кевин Селек, височина на Кевин Селек, нетна стойност на Кевин Селек, кариера на Кевин Селек и още

Бързи факти

Пълно име: Кевин Селек
Пол: Мъжки
Професия: Музикант и актьор
Държава: елен
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 7 август 1987 г
Съпруга Анабел Селек
Нетна стойност 18 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата кафяво
Националност американски
Религия християнството
образование Университет на Южна Калифорния
баща Том Селек
Майка Жаклин Рей
Братя и сестри Умеко Рей, Хана Маргарет Селек
деца шест
IMDB Кевин Селек IMDB

Биография на Кевин Селек

Селек е роден в Съединените американски щати през 1966 г. Той е най-известен като доведен син на известния холивудски актьор Том Селек и син на бившия модел и актриса Жаклин Рей. Той е осиновен от Том Селек, известният актьор, на 7 август 1987 г., когато е на деветнадесет години. Преди това Том беше женен за майка си. Има 54-годишен баща. Националността му е американец. Той е християнин.

Жаклин Рей, майка му, е пенсиониран американски модел и актриса. Тя е най-известна с ключовите си роли във филма от 1981 г. „Отвъд Вселената“. Сред другите известни филмови роли на Рей са тези в In Like Flint и The Killings на Outpost Zeta. Тя също беше гост в телевизионни предавания.Том Селек е американски актьор, филмов продуцент, бивш член на Националната гвардия на калифорнийската армия и говорител на Националната оръжейна асоциация (NRA). От 1980 г. до 1988 г. Томас Магнум играе ролята на частен детектив в телевизионния сериал Magnum, P.I., като Питър Мичъл в Трима мъже и едно бебе и като комисар от NYPD Франк Рейгън в Синята кръв на CBS. Той има полусестра, Умеко Рей, и доведена сестра, Хана.

Бракът на Том и Рей продължи само около година и половина и те се разведоха през август 1982 г. Въпреки развода им Келвин остана с Том Селек, докато му помагаше да се ориентира в живота си. Келвин е отгледан заедно с Хана Маргарет Селек, неговата доведена сестра.

Завършва университета в Южна Калифорния и също като втория си баща започва да играе волейбол.

Височина и тегло на Кевин Селек

Кевин е висок 6 фута 3 инча. Има кестенява коса и тъмни очи. В резултат на това в момента не е налична допълнителна информация.

кариера

Келвин започва музикалната си кариера през 1993 г. като барабанист на американската рок група „Tonic'. Той и още четирима създават рок групата Tonic през 1993 г. Групата се състоеше от Emerson Hart на главни вокали и ритъм китара, Jeff Russo на водеща китара и резервни вокали, Dan Lavery на бас китара и бек вокали и Dan Rothchild на бас китара и поддържащи вокали.

През юли 1996 г. те издават дебютния си албум, Lemon Parade, който включва синглите Open Up Your Eyes; Ако можеше само да видиш; и Дъщерята на войника. Синглите прекараха общо 57 седмици в Billboard 200 и Hot 100, а албумът по-късно беше сертифициран като платинен. Кевин участва в конфронтация с един от членовете на групата през 1997 г. и в крайна сметка напуска групата. Започва актьорската си кариера, след като напуска групата.

В крайна сметка се опита отново с един от приятелите си да влезе отново в музикалната индустрия, като създаде още една група; за съжаление усилията се провалиха поради неспособността на групата да стартира въпреки финансовата и духовна подкрепа, осигурена от втория му баща Том Селек. В резултат на влиянието на баща си, той участва в телевизионния сериал от 1980 г. Magnum, P.I. и филма Scream 2 от 1997 г., за който той написа саундтрака.

Оттогава той остава почти неактивен в Холивуд. Въпреки това той продължава да прави кариера като актьор. Въпреки многобройните опити, той не успя да превърне усилията си в дълготрайна кариера, но не се отказа.

Кевин Селек Нетна стойност

Към октомври 2022 г. нетното състояние на Кевин се оценява на 18 милиона долара. Той изгради своето богатство чрез успешна кариера на певец и актьор. Нетното състояние на Том е 45 милиона долара и той печели приблизително 150 хиляди долара на епизод в своите холивудски филми. Към 2022 г. нетната му стойност е приблизително милион долара.

Съпруга на Кевин Селек, брак

Анабел Селек е съпругата на Кевин Селек. Те се ожениха на 7 август 1987 г. Той и Анабел се ожениха на частна церемония, на която присъстваха само най-близките им приятели и семейство. Те имат комбинирано семейство от шест деца. Те са направили многобройни опити да запазят личните си данни далеч от общественото внимание. Келвин се трансформира в различен човек и сега прави всичко възможно да се грижи за семейството им.

Популярни Публикации