Кевин Нин- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Кевин Нин е американски влогър за красота, който споделя съвети за красота и мода за жени в своя YouTube канал FlawlessKevin, както и изказвания и комедийни видеоклипове. Кевин Нин също така публикува съдържание за начин на живот, „направи си сам“, съвети и разкази, както и съдържание, свързано с LGBTQ. Знайте всичко за Кевин Нин- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Кевин Нин
Дата на раждане: 06 май 1996 г
Възраст: 25 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber, Instagram звезда, Beauty Vlogger
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Къркланд, Вашингтон
Националност американски
Братя и сестри две (брат и сестра: Кристина Нин)

Биография на Кевин Нин

Кевин Нин е роден в Къркланд, Вашингтон, на 6 май 1996 г. и неговата зодия е Телец. Кристина Нин е нейната по-малка сестра. Освен това той има брат близнак, когото е включил в редица свои видеоклипове в YouTube.

Нин се дипломира рано и проходи през юни с двойна специалност. Освен това, като тийнейджър, той прекарва часове след часове, практикувайки китара и пиано и пишейки песни за момчета. Освен това той е написал редица кратки романи.Височина и тегло на Кевин Нин

Кевин притежава атрактивна структура на тялото. Той е със среден ръст и тегло, което съответства на структурата на тялото му. Той обаче не е споделил нито едно от телесните си измервания, включително височината, теглото, съотношението гърди-талия-ханш, размер на обувките и размер на роклята. Кевин притежава невероятна личност и безспорно е самоуверен човек. Освен това Кевин има тъмнокафяви очи и черна коса.

кариера

Преди да създаде основния си YouTube канал „FlawlessKevin“, той се регистрира в YouTube през юли 2010 г. под името на канала xHeyItsKevinx. Каналът ще служи като резервно копие на основния му канал за видеоблог. Той стартира канал за певец/композитор през септември 2012 г. Освен това той заявява във видеоклип, озаглавен „13 факта за мен!“, че Тейлър Суифт е неговият любим музикален изпълнител.

Неговата ежедневно актуализирана емисия в Instagram включва привлекателна мрежа от уроци за грим и експерименти с тоалети. Той приема самоличността на аниме герои, K-pop звезди, мъжествени мъже и красиви жени. Ninh не само играе със своята идентичност с всяка публикация, но също така отстоява правото си на такава.

Кевин Нин е уверен в своя биологичен пол, но му е неудобно да се представя като изключително мъж. Като първокурсник в колежа, той не беше сигурен как да опише или формулира своята развиваща се полова идентичност. Неговата шампанска личност му помогна да си намери лятна работа като лидер по ориентиране преди втората година. По времето, когато се записва в University of Washington Bothell през 2014 г., той е натрупал хиляди онлайн фенове като Безупречния Кевин. Той беше представен от The New York Times за история, озаглавена Неговият грим на очите е много по-добър от вашия. На Международния ден срещу хомофобията, 17 май, Нин сподели следното съобщение: Искам да ви уверя, че страницата ми винаги ще бъде безопасно място, изпълнено с приемане и любов.

Кевин Нин Нетна стойност през 2022 г

Той печели пари от рекламите, които се пускат преди видеоклиповете му, и си партнира с марки гримове и напитки. В момента той обмисля продуцирането на професионален уеб сериал за често срещани теми като тормоз и гей. Въпреки това, Смята се, че Кевин Нин има нетна стойност между милион и милиона към 2022 г.

Приятелка на Кевин Нин и срещи

Кевин е аут, гей мъж. В момента не се среща с никого. Той е твърде зает с кариерата си, за да продължи връзка. В момента обаче той е загрижен преди всичко за кариерата си. Той може скоро да се окаже във връзка с някой, който наистина го разбира.

Популярни Публикации