Кевин Дюранд живее блажен семеен живот

Кевин Дюранд и прекрасната му съпруга Сандра Дюранд са женени от единадесет години и продължават. През това време двойката посрещна два прекрасни ангела в дома си, и двете момичета, Амели Мун Дюран и Уинтър Фокс. Бъдете сигурни, канадският актьор не се сдържа, когато става дума за бликащи за семейството му и привързаността му към тях в социалните медии.

Кевин Дюранд отпразнува 48-ия си рожден ден със семейството.

Помислете за публикацията за рождения ден, която Кевин сподели по случай рождения си ден през януари 2022 г. В този щастлив ден той постави за цел да даде приоритет на семейството си над всичко останало. В крайна сметка това бяха най-хубавите подаръци, които някога е получавал. В надписа той каза това. Семейната снимка на семейство Дюранд беше включена в публикацията. Актьорът беше в центъра на кадъра, с по-малката си дъщеря в скута му и по-голямата му дъщеря, сияеща зад рамото му, и двете с еднакви рокли в цвят на дъгата. Съпругата му стоеше точно зад него, с ръка на другото му рамо, завършвайки картината. Предполага се, че изображението напомня на Кевин за песента на Джак Джонсън „Angels“ и е лесно да се разбере защо.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кевин Дюранд (@thekevindurand)Кевин Дюранд и съпругата му празнуват 11-та годишнина от сватбата си.

Трябваше да пропуснем още няколко изображения на Кевин и Сандра, за да стигнем до следващото, но си заслужаваше, тъй като това отбелязва 11-ата им годишнина от сватбата. Снимката, която беше публикувана в Instagram на Кевин на 1 октомври 2021 г., показва актьора от X-men Origins: Wolverine, който поставя деликатна кичка на челото на жена си, докато тя се усмихва на камерата. Актьорът изрази признателност в публикацията за каквото и голямо дело за изграждане на карма, което е извършил в предишен живот, за да бъде удостоен с компанията на жена си в този.

 Кевин Дюранд

Преди да й честити 11-тата годишнина, той каза, че тя е неговото вдъхновение, неговата светлина и неговият живот.

Да снимаме още 60-75 години, шеговито каза той. Дотогава ще бъда на 122 години… Обещавам, че ще бъда напълно разкъсан, дори и да не тренирам.

Съобщението завърши с класическата декларация за любовта му към нея.

Кевин Дюранд поздравява дъщерите си

Разбира се, семейство Дюранд се състои от нещо повече от Кевин и съпругата му; не забравяйте за двата малки пакета радост. Въпреки че има няколко споменавания на момичетата на Дюранд в Instagram на Кевин през годините, две по-специално се открояват.
Първият се случи на 1 септември 2015 г., когато актьорът и съпругата му разкриха за първи път, че са станали родители на първо дете.

 Кевин Дюранд

Това послание на благодарност и вълнение беше придружено от монохромен силует на доволния баща, който държи новородената си дъщеря в ръцете си. Другият се случи малко по-късно, на 13 юни 2020 г. Това беше първият рожден ден на най-малката му дъщеря. Сандра и Амели стояха до тортата на фона, а публикацията рамкираше детето, проблясващо с очарователна беззъба усмивка за камерата. Кевин, без съмнение, е експерт в създаването на партньорски цели и бащини цели, на които всичките му фенове и доброжелатели да гледат.

Популярни Публикации