Кевин Алмасифа- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, етническа принадлежност, кариера

Кевин Алмасифар е индийски майстор по смесени бойни изкуства. Нетното състояние на Кевин Алмасифар е 1 милион долара към 2022 г. Той стана известен най-вече в резултат на присъствието си в популярното телевизионно риалити шоу MTV Roadies Revolution сезон 18, което беше излъчено през февруари 2020 г.

Бързи факти

Пълно име Кевин Алмасифар
Дата на раждане 18 май 1996 г
Родно място Техеран, Иран
Възраст 26 години
Зодия Телец
Роден град Техеран, Иран
Националност индийски
Религия Кристиян
Бащино име Касра Алмасифар
Име на майката Golnaz Aboutorabian
Име на брат Каран Алмасифар
Име на приятелка Анушка Митра (бивша приятелка)
Височина 5'11 (приблизително)
Тегло 72 кг (приблизително)
Нетна стойност 1 милион долара

Биография на Кевин Алмасифар

Кевин Алмасифар е роден в Техеран, Иран на 18 май 1996 г. Родителите на Кевин са живели в Техеран по време на раждането му, но 7 години по-късно родителите му се преместват в Индия, където той се установява в Пуна, Махаращра. Той получава основното и средното си образование в Пуна.

Той посещава училище Bharti Vidyapeeth за средното си образование. След това завършва колеж в Пуна. Кевин заявява в интервю, че като малък съучениците му са го дразнели, че е чужденец. Когато бил подиграван от връстници в училище, той започнал да се интересува от бойни изкуства. От времето, когато беше в началното училище, той се занимаваше със спортове като бойни изкуства. Заради любовта си към спорта и присмиването на връстниците си като чужденци, той се маскира като състезател по смесени бойни изкуства от ранна възраст. След това той започва да тренира ММА, докато все още е в Индия.Височина, тегло на Кевин Алмасифар

Кевин Алмасифар е млад и привлекателен мъж. Има здраво тяло и завладяващо поведение. Той има прекрасен и приятен външен вид и ромбовидно мускулесто тяло. Той е висок 5 фута 10 инча и тежи около 70 кг. Той има модерна черна коса, както и блестящи като звезди черни очи.

кариера

  • Кевин Алмасифар започва кариерата си като ММА боец ​​и практикуващ джу-джицу. Освен това е работил като търговски мениджър в Чарлстън, Южна Каролина, САЩ.
  • След това той се завръща в Индия и се явява на прослушване за сезон 18 на MTV Roadies Revolution и е избран за пътуването на MTV Roadies 2020.
  • Във фазата на прослушване той демонстрира своята физическа сила и таланти в джу-джицу, впечатлявайки всички съдии с уникалните си способности. Премиерата на шоуто е в канала MTV на 15 февруари 2020 г.

Нетната стойност на Кевин Алмасифар през 2022 г

Нетната стойност на Кевин не е официално разкрита. Въпреки това, според някои оценки, се смята, че нетната му стойност е между 3 и 4 крори в индийски рупии. Той таксува между 000 и 5 000 за всеки епизод. Въпреки това, според спекулации, нетната му стойност се оценява на приблизително 1 милион долара към октомври 2022 г.

Приятелка на Кевин Алмасифарс, запознанства

Кевин Алмасифар в момента е неженен. Той се срещаше с Анушка Митра, състезателка от сезон 11 на MTV Splitsvilla. Според Кевин по време на прослушването на MTV Roadies, двойката излиза повече от десет години и сега са в стабилна връзка. Той също така заяви, че са били в почивка, когато Кевин е заминал за САЩ, а междувременно Анушка участвала в програмата и развила чувства към своя колега Кабир. Освен това не е известна допълнителна информация относно настоящия му статус на връзка.

Популярни Публикации