Keone Madrid- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Кеоне Мадрид е американски хореограф и танцьор. Keone Madrid спечели „14-ите годишни награди Soompi“ за хореографията си към песента „Singularity“ на BTS V. Знайте всичко за Keone Madrid- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Кеоне Мадрид
Дата на раждане: 30 юни 1988 г
Възраст: 33 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Хореограф
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Мариел Мадрид
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Сан Диего, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност испанец
Религия Кристиян
баща Ричард Едра Мадрид
Майка Луана К. Диас
Братя и сестри Две сестри
деца Една дъщеря

Биография на Кеоне Мадрид

Кеоне Мадрид е роден на 30 юни 1988 г. и е на 32 години към момента на писане. Рак е неговата зодия. Кеоне също е роден в Сан Диего, Калифорния, и е американски гражданин. По същия начин той е от латиноамерикански етнически произход и е християнин. По същия начин той е син на Луана С. Диас и Ричард „Богатият“ Едра Мадрид. Кеоне също има две по-малки сестри, едната от които има синдром на Даун.

Кеоне е танцьор от малък. По същия начин, на 15-годишна възраст, той започва да танцува в родния си град Сан Диего, Калифорния. По същия начин той е бил запален спортист през младостта си и в медиите не е споделена информация за образованието му.Височина и тегло

Keone е професионален танцьор с гъвкав тип тяло. По същия начин той е висок 5 фута 6 инча (66 инча) и тежи приблизително 74 килограма. Освен това той има светла кожа, кафяви очи и черна коса.

кариера

Кеоне започва кариерата си като самоопределящ се танцьор в родния си град Сан Диего. По същия начин той и приятелите му възпроизвеждаха танците на Майкъл Джексън и видеоклиповете на NSYNC. Keone започва официалното си обучение на 15-годишна възраст, когато се записва в клас по хип-хоп, преподаван от KJ Gonzales. По същия начин, след като заключи, че обучението е недостатъчно, той започна да прави хореографии сам и да практикува у дома.

След това той става член на Future Shock San Diego и в крайна сметка става негов директор. Той тренира с Rynan Paguio, член на Jabbawockeez, в това. Кеоне усъвършенства способностите си в това начинание. След като завършва гимназия, неговите съученици от FSSD го насърчават да демонстрира хореографията си публично. По същия начин, след като един от неговите ученици качи hic клипове от клас, той започна да печели последователи от цял ​​свят. По същия начин той успява да получи първия си международен концерт и го последва с пътуване до Норвегия, за да преподава семинари.

Кеоне пътува много по света, предимно в Европа и Азия, като си сътрудничи с различни хореографи. Той също така е свирил с екипи като „Future Shock San Diego,' „Culture Shock San Diego' и „Formality.“ Освен това, той хореографира музикалния видеоклип за „Love Yourself“ на Джъстин Бийбър, BTS, Били Айлиш, Таеянг, Ед Шийрън, Летящ лотос и Кендрик Ламар.

Кеоне е работил като световноизвестен хореограф заедно със своя танцов партньор и ко-хореограф Мари. Той е създател, режисьор и хореограф на продукцията на танцовия театър извън Бродуей „Beyond Babel“. По същия начин, той е режисьор и хореограф на предстоящия мюзикъл на Бродуей „Имало едно още едно време“. По същия начин той е хореограф на предстоящия мюзикъл на Бродуей „The Karate Kid“. Освен това те публикуват първата в света книга за танци, „RUTH“.

Нетната стойност на Keone Madrid през 2022 г

Нетното състояние на Keone Madrid е около 2 милиона долара към 2022 г. Той е хореограф и професионален танцьор. Той е сътрудничил с различни международни артисти, предимно от Югоизточна Азия, и е хореографирал за няколко K-Pop изпълнения, включително популярната корейска момчешка група BTS. Освен това той спечели наградата за най-добра хореография за своята хореография на „Singularity“ на BTS V.

Keone Madrid Приятелка и запознанства

Кеоне е честен, женен мъж. През 2012 г. той се жени за Мариел Мадрид, творчески и танцов партньор. Освен това те имат прекрасна дъщеря на име Нума Мадрид.

Популярни Публикации