Кензи Елизабет- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Кензи Елизабет е YouTuber, най-известна със своя едноименен канал за мода и начин на живот. Кензи Елизабет качва разнообразни видеоклипове, включително предизвикателства, етикети, проекти „направи си сам“, GRWM и видеоблогове. Знайте всичко за Кензи Елизабет- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно име: Кензи Елизабет
Дата на раждане: 01 август 1997 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber
Държава: Съединени щати
Семейно положение: по отношение
Нетна стойност 50 хиляди долара
Цвят на очите зелено
Цвят на косата кафяво
Родно място Сейнт Луис, Мисури
Националност американски
баща Мик Пайпър
Майка Мелиса

Биография на Кензи Елизабет

Кензи Елизабет е 23-годишен студент. Тя е родена в Сейнт Луис, Мисури, на 1 август 1997 г. под астрологичния знак Лъв. Мелиса е името на майка й, а Мик Пайпър е нейният баща. Кензи Елизабет Пайпър е пълното й име.

По същия начин тя беше качила толкова много снимки на кучето си Coconut в Instagram, че реши да посвети цял акаунт на кучето си. От детството си тя има страст към модата и прекарва по-голямата част от времето си, обличайки се с братовчедка си.Що се отнася до образованието й, тя завършва гимназия рано, за да се премести в Лос Анджелис на седемнадесетгодишна възраст. Тя е студентка в местен колеж. Освен това името на нейното учебно заведение не е налично.

Височина и тегло на Кензи Елизабет

Kenzie, зашеметяващата 23-годишна популярна YouTuber, е запазила стегнато тяло. Притежава атрактивен външен вид. Тя е с добър ръст и поддържа здравословно телесно тегло. Кензи, от друга страна, не е споменала своя ръст, тегло или други статистически данни за тялото си в интернет. Тя има прекрасни зелени очи и кафява коса.

кариера

Кензи Елизабет е добре позната американска личност в социалните медии, която стана известна чрез канала си в YouTube. Тя редовно качва видеоклипове за мода и начин на живот в канала си в YouTube, Kenzie Elizabeth. Нейните видеоклипове се състоят предимно от предизвикателства, тагове, „Направи си сам“, GRWM и vlogs.

По същия начин тя е лайфстайл блогър и студентка в Лос Анджелис. Обикновено зрителите могат да намерят седмицата на колежа във влоговете за живота й, видеоблогове за деня от живота й, видеоклипове за фитнес, какво яде в храната за деня, рутинни процедури, съвети за производителност/организация и изпробвания. Нейният канал я вдъхновява и й дава сила да живее най-добрия си живот.

Нейният канал в YouTube в момента има над 370 хиляди абонати и почти 32 милиона гледания. Favorites and Hauls, Back to School (Hauls, tutorials, DIY, motivation, stress, homework, learning, and rutines), VLOGMAS 2019 и други са сред нейните видео серии в YouTube. В канала си в YouTube тя също споделя влогове с Кийтън Милбърн.

Тийнейджър СРЕЩУ Дете Вие Лятна ваканция | Кензи Елизабет и сутрешна програма за училище | Kenzie Elizabeth са два от най-популярните и гледани видеоклипове в нейния канал. Тези видеоклипове са събрали съответно над 3,7 милиона и 1,6 милиона гледания. Съотв. Тя демонстрира тийнейджър срещу дете в лятната ваканция в първото видео. Тя обсъди носенето на бански костюми, слънцезащитни продукти, летни диети и летни планове, наред с други неща. В подобен дух, второто й видео

Преди това тя поддържаше втори канал в YouTube, KeepingUp WithKenzie, който служеше като седмичен влог канал. В момента обаче каналът е неактивен. Освен това тя е активна в платформата за споделяне на снимки Instagram, с над 77 хиляди последователи. Тя е и домакин на @ilysmpodcast.

Кензи Елизабет Нетна стойност през 2022 г

Каналът на Kenzie Elizabeth в YouTube в момента е натрупал близо 50 000 долара приходи през 2022 г. По отношение на печалбите на Кензи Елизабет, тя е добре познат Youtube влогър, който е натрупал значително състояние чрез работата си. Основният й източник на приходи идва от едноименния й канал в YouTube.

Кензи Елизабет Гадже и срещи

На Кензи Елизабет състоянието на връзката отразява, че тя е пряма и във връзка. Тя се среща с мъж, който се подвизава като Instagram @quintonbwebb. Тя често публикува снимка на двамата заедно, което е очарователно. Освен това изглежда, че споделят много специална връзка. Тя дори е включила кадри с гаджето си в няколко от видеата. Към момента няма индикации, че двойката ще се раздели скоро.

Освен това тя представи тогавашната му приятелка през 2017 г. Те обаче прекратиха връзката си. Тя също не е била свързана с неочаквани противоречия или слухове. Тя поддържа положителен имидж в профилите си в социалните мрежи.

Популярни Публикации