Кения Os- Нетна стойност, биография, възраст, гадже, височина, националност, етническа принадлежност

Кения Os е мексиканска интернет звезда, фигура в социалните медии и музикант. Кения Ос беше обявена за носител на наградата MTV Millenial за 2019 г. Научете повече за нетната стойност на Кения Ос, биография, възраст, гадже, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име Кения Осуна
Дата на раждане 15 юли 1999 г
Възраст 21 години
Хороскоп Рак
Късметлийско число 5
Щастлив камък Лунен камък
Щастлив цвят Сребро
Най-доброто съвпадение за брак Телец, Риби, Скорпион
Пол Женски пол
Професия Youtuber
Държава Мексико
Височина 5 фута 8 инча (1,73 м)
Тегло 54 кг
Запознанства марио барон
Нетна стойност 6 хил
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Масатлан ​​Синалоа
Националност мексикански
Етническа принадлежност испанец
Религия Кристиян
Майка Мирея Осуна
Братя и сестри Една сестра
Youtube Кения Осуна Youtube
Instagram Кения Osuna Instagram
IMDB Кения Осуна IMDB
Седмица Уики за месец Кения
Марки N/A
Хоби N/A

Kenia Os Възраст и ранен живот

Кения Os беше роден на 15 юли 1999 г , а сега е на 21 години. По същия начин пълното й име е Кения Гуадалупе Флорес Осуна, а зодията й е Рак. Нейната националност е мексиканска. Нейната раса е испаноговоряща и тя е християнка. По същия начин името на майка й е Мирея Осуна, но тя не е разкрила името на баща си във вестниците. По същия начин тя има по-малък брат и сестра на име Елоиза Ос. Eloisa е нов продуцент на мрежово съдържание, както и Youtuber. Хелоиз Ямилет Флорес Осуна също е племенница на нейна братовчедка.

Височина и тегло на Кения Ос

Кения Os е 5 фута 8 инча (68 инча ) висок и тежи около t 54 килограма. Тя не е разкрила никаква лична информация пред обществеността. Изражението на лицето й се отличава с големите й устни и високи вежди. По същия начин тя има черна коса и зашеметяваща тъмнокафява кожа.  Кения Os

Кения Ос позира за снимка Източник: Instagram

Кения Os Net Worth 2022

Колко е нетната стойност на Kenia Os? Кения е мексиканска интернет звезда, която прави по-голямата част от парите си от канала си в YouTube. По същия начин, Нетното състояние на Kenia Os се оценява на около 6 000 към 2022 г. Освен това тя не е разкрила цените на имотите си, като къщи и превозни средства, във вестниците.

Професионален живот и кариера

Кения се присъедини към „Team Jukilop“, общност от влиятелни лица в YouTube, след като напусна колежа с диплома по комуникации. Хуан де Диос Пантоха и Кимбърли Лоаиза създадоха този колектив предимно за създаване на материали за социални медии. По същия начин, след година усилена работа, Кения стартира YouTube канала „Kenia Os“ на 17 май 2018 г. Той има над 6,41 милиона потребители. По същия начин най-новото й качване е „!QUIERO VOLVER! /KENIA OS“, който тя направи на 17 май 2018 г. По същия начин тя е получила над 5,4 милиона гледания. След това на 5 юни 2018 г. тя публикува второто видео. Тя сподели песента „ME TATUO POR PRIMERA VEZ / KENIA OS.“

По същия начин Кения има над 368 милиона гледания на неговия уебсайт, който има около 110 епизода. Освен това нейният „ROAST YOURSELF CHALLENGE KENIA OS“ има около една трета от общите гледания на неговия канал. Тя публикува това видео на 26 октомври 2018 г. и то е получило над 124 милиона гледания. Другите й известни видеоклипове включват „KENIA OS & ELOISA OS – BONITA VERSION ACUSTICA (In VIVO),“ „PREGUNTAS QUE HE EVADIDO/ KENIA OS,“ „TIKTOKS CON ROD CONTRERAS (SOY UN DESASTRE)/ KENIA OS,“ „!QUIERO VOLVER !/ KENIA OS“ и „ME CONVERT EN MAMA (EL VIDEO MAS E) Тези видеоклипове са получили над 5 милиона гледания.

Кения, в допълнение към сайтовете си за влогове, стартира музикален канал, наречен „K Os“ на уебсайта YouTube. Кения стартира платформата на 29 юли 2019 г. и вече има над 3,1 милиона зрители. По същия начин тя създаде звукозаписна компания с две организации за музикални права, „Lizos Music“ и „Just Hits Music.“ По същия начин, на 17 август 2019 г., тя пусна дебютната си песен „Forever“. По същия начин най-известният й видеоклип е „KENIA“ OS-BONITA (VIDEO OFICIAL),' който получи над 75 милиона показвания, откакто беше публикуван на 7 декември 2018 г.

Kenia Os Гадже и запознанства

Кой е гаджето на Кения Ос? Тя има връзка с Марио Барън. Въпреки това няма подробности за това как е започнала връзката им или нещо друго, свързано с нея.

Също така, знайте за Нетна стойност на Brianne Tju, биография, възраст, гадже

Популярни Публикации