Кени Нокс- Биография, Wiki, Възраст, Височина, Нетна стойност, Връзка, Кариера

Кени Нокс е личност в социалните медии, както и инфлуенсър. Кени Нокс има голям брой последователи в Instagram и Vine. По същия начин той е добре известен със своите безгрижни и младежки публикации в социални медийни платформи като Instagram и Vine. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите на Кени Нокс

Бързи факти

Пълно име: Кени Нокс
Дата на раждане: 03 октомври 1997 г
Възраст: 25 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Професия: Звезда в Instagram
Държава: Мичиган
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Нетна стойност 13 милиона долара
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата черен
Родно място Детройт
Националност американски
образование Гимназия Уест Блумфийлд
Twitter Кени Нокс в Twitter
Youtube Кени Нокс Youtube
Instagram Instagram на Кени Нокс

Възрастта и биографията на Кени Нокс

Кени Нокс, знаменитост в Instagram, е роден на 03 октомври , 1997 . Родният му град е Детройт, Мичиган. В момента тя е на 25 години. Освен това той е с американска националност. Етническата му принадлежност обаче не е известна.

Едуард Кенет Нокс е рожденото име на личността в социалните медии. За съжаление няма информация за неговите родители или членове на семейството. Тя обаче има по-малък брат, по-голям брат и сестра като братя и сестри.Височина, тегло и измерване на тялото на Кени Нокс

Нокс е висок 5 фута 10 инча красив мъж. Теглото му, от друга страна, е 84 кг. Точните размери на тялото му не са известни. Има тъмнокафява къдрава коса и светлокафяви очи. Размерите на роклята и обувките му обаче не са лесно достъпни.

Кени Нокс (Източник: Instagram)

Образование на Кени Нокс

Обсъдете образованието и спецификата на звездата. Нокс завършва средното си образование в гимназията West Bloomfield. За съжаление той никога не й е казвал имената на образователните институции, които е посещавал, като училища, колежи и университети.

Кариера на Кени Нокс, професионален живот

Като личност в социалните медии, той е активен в множество обществени медийни платформи като YouTube, Vine, Instagram и други. Той създаде свой собствен канал в YouTube през 2014 г. YouTube има приблизително 307 хиляди последователи. Той обаче не е толкова активен в него, колкото в Instagram и Vine.

В момента той си сътрудничи с компания, наречена „Viralnation“. Нокс твърди в YouTube, че е започнал да използва Vine за забавление. Той също така заяви, че е бил вдъхновен да започне да произвежда съдържание на Vine от „King Bach“. Той е работил с „Caleb City“, за да създаде някои от най-завладяващите Vines. Освен това той е работил с ObeyDariom TubbyTez, MeechOnMars, dope island и други.

В допълнение, славата му нараства, когато неговите последователи във Vine нарастват до 1,5 милиона за по-малко от две години. Основната сила на Кени е способността му да разбира желанията на членовете на публиката, които принадлежат към подобни групи. Неговите способности демонстрират неговия стил на показване на социални знаци, които лесно могат да накарат публиката да се смее на глас.

Нетната стойност на Кени Нокс 2022 г

Нетното състояние на Кени се оценява на около 13 милиона долара към октомври 2022 г. според различни източници. Освен това той никога не е споделял или обявявал открито своите обширни познания. В резултат на това други специфики и подробности, като годишната му заплата, лични вещи и допълнителни одобрения, не са налични в нито един от информационните центрове.

Запознанства, връзки и афери с Кени Нокс

За съжаление, Кени Нокс е една от онези знаменитости, които пазят аферите си в тайна. Въпреки че е изключително активен в интернет, той не обсъжда връзките си или други лични въпроси с публиката си.

Досега той успя да запази личния си живот в тайна. В резултат на това текущото му състояние на връзка е неизвестно. Не е известно дали има връзка или не.

Социална медия

Кени не е активен във Facebook, но има верифицирани акаунти в Instagram и Twitter. Неговото име в Instagram е @kennyjknox и той туитва като @KennyKnox. Освен това той има приблизително 850 хиляди последователи в Instagram и 230,6 хиляди последователи в Twitter.

Факти

  1. Той е активен в социалните мрежи.
  2. Неговото щастливо число е 3.
  3. Щастливият му камък е перидот.

Популярни Публикации