Кендра Скот - биография, съпруг, възраст, височина, нетна стойност, кариера

Кендра Скот (родена на 27 март 1974 г., на 47 години) е успешна американска бизнесдама, моден дизайнер, филантроп, влиятел в социалните медии, Instagram звезда, телевизионна личност и предприемач от Кеноша, Уисконсин. Бизнесът й с бижута е известен в цялата страна. Според Wikipedia тя започва бизнеса си с бижута през 2002 г.

В момента тя е известен дизайнер на бижута. Тя също така заема позициите на изпълнителен председател, дизайнер и бивш главен изпълнителен директор на Kendra Scott, LLC. Kendra Scott, LLC в момента управлява редица магазини в различни страни. Освен това е работила с редица известни марки и агенции.

Кендра е филантроп, както и бизнесдама. Тя също така ръководи програмата Kendra Cares. Освен това е дала милиони долари на различни благотворителни организации. Кендра рекламира своята марка бижута и в социалните медии.Тя също има свой собствен канал в YouTube, където публикува своите влогове и най-новите видеоклипове за дизайн на бижута. В тази статия ще обсъдим възрастта, биографията, wiki, родителите, съпруга, децата, кариерата, филантропията, нетната стойност и факти на Кендра Скот.

Кендра Скот Wikipedia, безплатната енциклопедия

Кендра Скот Кендра, красивата модна дизайнерка, е родена на 27 март 1974 г. в Кеноша, Уисконсин, САЩ, при родителите си. Тя е родена в традиционно християнско семейство. Кендра има 47-годишен баща и 47-годишен (към 2021 г.). Всяка година на 27 март тя духа свещите за рождения си ден.

Името й е Кендра Л Баумгартнер. Според Wikipedia Кендра се премества в Хюстън, Тексас със семейството си, когато е на 16 години. След това тя се записва в гимназия Клайн. По-късно тя се записва в Тексаския университет A&M за по-нататъшно обучение.

Според съобщенията Скот е отпаднала от дипломирането си и се е преместила в Остин, Тексас, за да се грижи за болния си втори баща. Тогава тя беше на 19 години. Тя започва да се фокусира върху модната си кариера в Остин.

В юношеството си тя решава да преследва кариера в бижутерската индустрия. Тя също започва да прави бижута в дома си в Остин, преди да разшири бизнеса си. Сега тя е известен производител на бижута и моден дизайнер в страната.

 Кендра Скот

Кендра Скот

Факти за Кендра Скот

Пълно истинско име Кендра Л Баумгартнер.
Познат като Кендра Скот.
Възраст (към 2021 г.) 47 години.
Професия Моден дизайнер, филантроп, влиятелен човек в социалните медии, бизнесдама, звезда в Instagram, телевизионна личност и предприемач.
Дата на раждане 27 март 1974 г. (сряда).
Място на раждане Кеноша, Уисконсин, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Остин, Тексас, Съединени американски щати.
образование Завършвам.
Алма матер Клайн гимназия.
Тексаски университет A&M.
Нетна стойност 0-400 милиона USD (приблизително).
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Овен.
Бащино име Бизнесмен.
Доведен баща Грабя.
Майчино име Домашен майстор.
Брат Ще се актуализира.
сестра Не се знае.
Семейно положение Разведена.
Семейно положение Ще се актуализира.
Бивш съпруг(и) 1. Джон Скот (24 юни 2000 – 22 август 2006).
2. Остинит Мат Дейвис (6 юни 2014 – септември 2020).
Настоящ съпруг Не се знае.
деца Кейд Скот.
Бек Скот.
Грей Дейвис.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″
В метри: 1,7 м
В сантиметри: 170 см
Тегло (прибл.) В килограми: 58 кг
В лири: 128 паунда
Цвят на очите Син.
Цвят на косата Тъмно русо.
Пластична операция Не се знае.
Номер на обувка 6 САЩ.
Пиърсинг Уши.

Кендра Скот Националност и етническа принадлежност

Кендра Скот е най-голямото дете на родителите си, според съобщения в медиите. Тя е благочестива християнка с чисто бяло кавказко потекло. Тя обаче не разкрива имената на своите родители или братя и сестри пред медиите.

Кендра Скот Съпруг, брак

Що се отнася до любовния й живот, Кендра Скот се е женила два пъти. Тя беше омъжена за първия си съпруг Джон Скот от 90-те години на миналия век. Кендра се омъжи за Джон на 24 юни 2000 г., след като двамата бяха заедно дълго време. Те имаха щастлив семеен живот в Тексас до 2006 г.

Според източници Кендра и Джон се развеждат на 22 август 2006 г. по лични причини. След това, на 6 юни 2014 г., тя се омъжи за Остинит Мат Дейвис. Кралска сватба се проведе в Седона, Аризона.

Бракът им беше краткотраен и двойката се разведе през септември 2020 г. Въпреки това, няма точна информация за текущото състояние на връзката на Кендра.

Според нейните източници тя е необвързана (към ноември 2021 г.). Тя също обича да прекарва време с приятелите и колегите си.

Синове и дъщеря на Кендра Скот

Що се отнася до децата й, Кендра Скот е горда майка на трима сина. Първият й брак с Джон Скот роди двама сина. Според съобщенията тя е родила първия си син, Кейд Скот, през 2002 г.

Бек Скот е името на втория й син. Тя също има син на име Грей Дейвис от втория си брак, който имаше с Остинит Мат Дейвис. Тя обича да прекарва време с децата си. Кендра често публикува снимки на децата си в профилите си в социалните мрежи.

Компания за бижута Kendra Scott

Според Wikipedia тя основава първата си компания The Hat Box, която произвежда шапки за жени, подложени на химиотерапия. По-късно Кендра прави бижута от дома си в Остин, Тексас.

След това тя се занимава с професионален бизнес с производство на бижута. Тя основава своя собствена компания за бижута Kendra Scott, LLC през 2002 г. Позволете ми да ви разкажа за първата й колекция, която тя създаде за 500 долара.

 Кендра Скот

Кендра Скот

Първоначално тя ходи от магазин на магазин в Остин, продавайки дизайните си. Нейните дизайни по-късно бяха одобрени от редица бутици. Нейните дизайни бяха избрани да допълват шоуто на Oscar de la Renta през пролетта на 2006 г. през 2005 г. Поради финансовата криза тя почти трябваше да затвори компанията си между 2007 и 2008 г.

За щастие тя беше получила поръчка от Nordstrom. По-късно тя разширява бизнеса си. Тя отвори първия си магазин на дребно на South Congress Avenue в Остин през 2010 г.

Сега тя е добре известен моден дизайнер и производител на бижута в резултат на упоритата си работа и талант. В момента има над 102 магазина за търговия на дребно в различни страни. Тя притежава и компания за електронна търговия. Кендра Скот в момента е изпълнителен председател и дизайнер на Kendra Scott, LLC.

Кендра Скот, филантроп

Кендра Л Баумгартнер също така е социален работник и филантроп, според източници. Тя е защитник на проблемите на жените и децата. Не само това, но през 2015 г. тя стартира програмата Kendra Cares в сътрудничество с Color Bar.

Тя също направи множество благотворителни дарения на обща стойност милиони долари. Според докладите тя също така е дала 1 милион долара на Тексаския университет за създаване на Института за предприемаческо лидерство на жените Кендра Скот.

Кариера на Кендра Скот в телевизията

Кендра Скот също е известна телевизионна личност, според IMDb. Тя се появява в редица телевизионни предавания. Първата й телевизионна изява, според източници, е през 2011 г. за шоуто Rachael Ray (TV Series).

година Телевизионни предавания
2011 г Рейчъл Рей (ТВ сериал).
2013 Правилата на тълпата (телевизионен сериал).
2021 г Шоуто на Дрю Баримор (ТВ сериал).
2020-2021 г Резервоар за акули (телевизионен сериал).

По-късно тя се появява в редица телевизионни предавания. Тя стана известна, след като се появи като домакин на Crowd Rules. Тя сподели своите идеи за стартиране в предаването Shark Tank като успешна бизнесдама.

Нетната стойност на Кендра Скот

Кендра Скот е успешна бизнесдама, която печели добре от бизнеса си с бижута. Нетната стойност на Кендра се оценява на между 0 и 0 милиона USD (приблизително) . Според източници нейният бизнес с бижута има приходи от около 1 милиард долара (към 2018 г.).

Отличията и постиженията на Кендра

Кендра Скот е получила множество награди и титли в резултат на своя талант и упорит труд. Тя също се е появявала в редица награди. Нейните награди и отличия включват следното:

Кендра Скот: Награди за отлични постижения

 • Майка на годината е жена, която надхвърля всичко.
 • Бизнесдама на годината в Тексас.
 • По-долу са изброени 100-те най-добри предприемачи на годината.
 • Главен изпълнителен директор на годината

Кратки факти за Кендра Скот

 • Кендра Л Баумгартнер също е работила с редица известни хора.
 • Тя също се появява в редица награди и функции.
 • Официалният й акаунт в Instagram има над 1,1 милиона последователи и 6,4 хиляди публикации към ноември 2021 г.
 • Тя също публикува най-новите си дизайни на бижута в своите акаунти в социалните медии.
 • Скот организира и редица състезания за раздаване на подаръци.
 • Тя обожава кучета и има две от тях у дома.
 • Кендра също е работила с редица известни модни марки.
 • Хелоуин е любимият й празник.
 • В свободното си време тя обича да готви.

ЧЗВ на Кендра Скот

В. 1 Коя е Кендра Скот?

година . Тя е известен моден дизайнер, бизнесдама и влиятелен човек в социалните медии.

В. 2 На колко години е Кендра Скот?

година . Тя е на 47 години (към 2021 г.).

В. 3 Каква е нетната стойност на Кендра Скот?

година . 0-400 милиона USD (приблизително).

В. 4 Кой е съпругът на Кендра Скот?

година . Тя се омъжи за Джон Скот от 24 юни 2000 г. до 22 август 2006 г. и за Остинит Мат Дейвис от 6 юни 2014 г. до септември 2020 г.

В. 5 Защо Кендра Скот е известна?

година . За нейните уникални дизайни на бижута.

Популярни Публикации