Кендра Крамър- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, етническа принадлежност, кариера

Кендра Крамер е виден филипински модел, член на семейството на знаменитост, Starkid, влогър, Youtuber, продуцент на съдържание и предприемач от Филипините. Тази зашеметяваща красавица е известна в цялата страна като дъщеря на Дъг Крамър (баща) и Ческа Гарсия (майка). Дъг е бивш баскетболист от Филипините и онлайн звезда.

Бързи факти

Пълно истинско име Клер Кендра Крамер.
Известно име Кендра Крамер.
Дата на раждане 25 юни 2009 г. (четвъртък).
Възраст (към 2022 г.) 13годишен.
Място на раждане Филипините.
Сегашен адрес Манила, Филипините.
Професия Модел, влиятелен човек в социалните медии, член на семейството на знаменитост, Starkid, създател на съдържание и предприемач.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително).
Националност филипински.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесен (азиатски произход).
Зодия Рак.
образование Завършил гимназия.
Училище/Колеж Християнски семейни училища Wellspring.
Тегло В килограми: 38 кг
В лири: 83,77 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 4″

Възраст и ранен живот на Кендра Крамър

Крамър е роден в известно семейство. Тя е родена във Филипините в четвъртък, 25 юни 2009 г. Тя беше известна като млада, тъй като се роди в звездно семейство. Крамър е на 13 години според рождената си дата (към 2022 г.). Всеки 25 юни тя реже тортата си за рожден ден. Тя редовно публикува снимки от празнуването на рождения си ден в социалните медии. Кендра е завършила гимназия в християнските семейни училища Wellspring, според докладите. Сега тя се фокусира върху моделирането и интернет бизнеса си в допълнение към образованието си.

Височина и тегло на Кендра Крамър

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Кендра Крамър е висока 5 фута 4 инча и тежи около 38 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има черни очи.  Кендра Крамер

Кендра Крамър Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Кендра Крамър? Крамър печели пари от своя уеб бизнес. Тя печели пари и от кариерата си на модел. Тя и семейството й сега живеят в красиво имение в Манила, Филипините. Тя също публикува много снимки от стаята си в социалните мрежи. Нетното състояние на Кендра Крамър се оценява на 1,5 милиона долара към октомври 2022 г. (приблизително).

кариера

Кендра разви много последователи в ранна възраст. Тя е добре познат модел в Instagram. Тя започва да работи като модел в ранна възраст, тъй като е родена в известно семейство. Тя също е позирала за редица компании за детско облекло. Освен това, Кендра публикува свои изображения на модели на страниците си в социалните медии. Крамър е не само модел, но и онлайн знаменитост. Тя участва предимно във видеоклипове в канала на семейството си в YouTube. Родителите й също са известни YouTubers. TEAM KRAMER е каналът на тяхното семейство в YouTube. Нещата на Кендра също се споделят в нейния официален акаунт в Instagram.

Кендра Крамър Гадже и срещи

С кого се среща Кендра Крамър? Кендра е добре познат инфлуенсър в Instagram. Според източници тя е необвързана (към юли 2022 г.). Тя също обича да играе с приятелите и колегите си. Крамър е близък приятел на братовчед й, според страницата й в Instagram. Тя сподели и много снимки с най-близката си приятелка в социалните мрежи. Освен това тя е заета с онлайн професията си.

Популярни Публикации