Кенди Джейкъбс - възраст, нетно състояние, гадже, семейство и биография

Кенди Джейкъбс е известен холандски спортист, професионален скейтбордист, спортист, влиятелен човек в социалните медии и предприемач от Тегелен, Холандия. Тя е добре известна в цялата страна с невероятните си скейтборд способности. Тя се е състезавала в различни шампионати и олимпийски игри на X-Games като скейтбордист, подкрепящ Goofy Stance.

Не само това, но тя е получила множество трофеи, медали и отличия. Кенди също се състезава на Олимпийските игри в Токио. Джейкъбс натрупа значителна база от фенове в своята професионална сфера.

На 21 юли 2021 г. тя публикува в профилите си в социалните мрежи, че няма да се състезава на предстоящите олимпийски игри, тъй като е дала положителна проба за COVID-19. Нека ви кажа, че Кенди се справя добре и е много активна в социалните мрежи. Превъртете надолу, за да научите повече за Wiki на Candy Jacobs, рожден ден, биография, възраст, височина, тегло, гадже, родители и други факти.Бързи факти

Пълно истинско име Кенди Джейкъбс.
Възраст (към 2021 г.) на 31 години.
Професия Скейтбордист, спортист, спортист, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Дата на раждане 12 юни 1990 г. (вторник).
Място на раждане Тегелен, Холандия.
образование Завършвам.
Алма матер Местна гимназия.
Нетна стойност -3 милиона USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″.
В метри: 1,7 m.
В сантиметри: 170 см.
Тегло (прибл.) В килограми: 60 кг.
В паундове: 132 lbs.
Цвят на очите Син.
Цвят на косата Рус.
Националност холандски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Зодия Близнаци.

Биография на Кенди Джейкъбс

Джейкъбс, професионален холандски скейтбордист, е роден във вторник, 12 юни 1990 г., в Тегелен, Холандия, на родители. Тя е родена в християнско семейство от средната класа.

Кенди Джейкъбс е на 31 години към рождената си дата (към 2021 г.). Всяка година на 12 юни тя разрязва тортата за рождения си ден. Кенди се интересува от спорт от дете, според нейния уебсайт.

В младостта си тя също участва в джудо и бадминтон. Джейкъбс завършва образованието си в близкото частно училище. Майка й я насърчи да кара скейтборд, докато беше в училище.

Тя извади стар скейтборд и започна да тренира. По-късно тя проявява силен интерес към скейтборда и го превръща в своя професия. Сега тя е професионален скейтбордист.

Според източници холандската красавица е от бял кавказки произход. Тя е вярваща християнка. Зодията на Кенди е Близнаци, според датата на нейното раждане.

Открихме, че баща й, „Хей Джейкъбс“, е холандски предприемач, след като прегледахме профила й в Instagram. Името на майка й е Лиел Джейкъбс.

Що се отнася до нейните братя и сестри, тя има по-голям брат на име „Кей Джейкъбс“. Тя също така сподели множество снимки с брат си в своите акаунти в социалните медии. Джейкъбс обича да прекарва време със семейството си.

  Кенди Джейкъбс

Candy Jacobs (Източник: Instagram)

Candy Jacobs Гадже и запознанства

С кого се среща Кенди Джейкъбс? Кенди Джейкъбс се занимава предимно с професионалната си спортна кариера. Тя не дава информация на медиите нито за любовния си живот, нито за приятеля си. Джейкъбс, според нашето проучване, е необвързан и няма партньор.

Тя се идентифицира като права. Според профила й в Instagram тя обича да прекарва времето си с приятелите си. Джейкъбс също сподели множество снимки със своите приятели и съотборници в своите акаунти в социалните медии. Преживяванията на Candy също са документирани на нейния официален уебсайт.

Професионален живот на Candy Jacobs

Кенди, според източници, е започнала да кара скейтборд в ранна възраст. Според нейния уебсайт тя започва професионална скейтборд кариера след завършване на дипломата си. Според източници, тя се е състезавала в първото си състезание по скейт през 2004 г. Тя е получила и първия си спонсор същата година.

След това тя започва да се състезава в различни турнири и шампионати. Тя също така е получила множество медали и купи. Тя също публикува в Instagram, след като спечели трофея van Gool.

Тя ходи с глупава стойка. Тя също се е състезавала в редица X-игри, включително тези в Норвегия, Лос Анджелис, Остин, Минеаполис и Шанхай, между другото. Нека ви кажа, че тя също се е състезавала на олимпийски игри.

Candy Jacobs Net Worth

Колко е нетната стойност на Candy Jacobs? Джейкъбс създаде и канал в YouTube, където публикува най-новите си видеоклипове за скейтборд. Не само това, но тя също публикува изображения и видеоклипове на уменията си за скейтборд в своя акаунт в Instagram.

Тя има голяма база от фенове. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Кенди Джейкъбс се оценява на 2-3 милиона щатски долара (приблизително) от нейната професионална спортна кариера.

Факти

  • Обича да носи необичайни прически.
  • Тя играеше с кукли като дете.
  • Джейкъбс също обича да свири на саксофон, джембе и китара.
  • Тя е любител на кучета и има две домашни кучета на име Skullie Blues у дома.
  • Тя заяви на уебсайта си, че нашето образование не работи за мен.
  • Тя също се появява в редица статии в списания.
  • Кенди Джейкъбс е любител на татуировките, която има множество татуировки, покриващи цялото й тяло.
  • Нейният официален акаунт в Instagram има последователи от над 50,4 хиляди души (към юли 2021 г.).
  • Кенди е член на екипа на Young Capital, Royal Dutch Gazelle, Birdhouse Skateboards, OJ Wheels, Incentro, RXDGear и Krux Trucks.

Популярни Публикации