Кемар Роуч - Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Кемар Роуч е известен барбадоски международен състезател по крикет. Кемар Роуч е професионален футболист от 2008 г. Роуч е член на отборите на West Indies Test и One Day International в момента. Кемар е първият боулинг от Западна Индия, който печели десет уикета в тестов мач от 2005 г. насам.

Бързи факти

Пълно име: Кемар Роуч
Дата на раждане: 30 юни 1988 г
Възраст: 33 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Играч на крикет
Държава: Барбадос
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Нетна стойност 1 милион долара
Родно място Света Люси
Националност барбадоски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян

Биография на Кемар Роуч

Кемар Роуч е роден като Кемар Андре Джамал Роуч на 30 юни 1988 г. в Сант Луси, Барбадос. Той стана известен едва след професията си; малко се знае за родителите и ранния му живот. Роуч започва да играе крикет в ранна възраст и напуска училище, преди да завърши формалното си образование.

Височина и тегло на Kemar Roach

Кемар е висок пет фута и осем инча и тежи 70 килограма.кариера

Кемар беше талантлив млад играч на крикет от самото начало. Той стана известен едва след като направи своя международен дебют срещу Австралия в мач на Twenty20 International през юни 2008 г. Въпреки че беше включен в отбора за тестове, спортистът направи дебюта си през юли 2009 г. Кемар завърши турнира с най-добри резултати в боулинг турнира, 2 /29 от три овъра в първото си представяне на T20I. След това Роуч беше избран за еднодневния международен отбор и направи международния си дебют срещу Бермудите през август 2008 г.

Кемар направи впечатление в първия си тестов мач срещу Бангладеш през 2009 г. През декември 2009 г. капитанът на Австралия Рики Понтинг похвали неговия контрол и прецизност. През следващите няколко години той беше член на международния отбор и играеше в различни формати по целия свят. Роуч е член на националния отбор на Барбадос от 2008 г. Футболистът се премести в Англия през 2011 г., за да играе за Уорчестършир, преди да се присъедини към Антигуа Хоуксбил през 2012 г.

След 2012 г. кариерата на Кемар претърпя няколко възхода и падения. Роуч се завърна в международния отбор по крикет през 2018 г., но не успя да разкрие пълния си потенциал. Той се появи в 67 тестови мача, 92 еднодневни международни и 11 Twenty20 международни по време на професионалната си кариера. Кемар подписа договор със Съри, за да се състезава в английския окръг шампионат.

Кемар беше един от най-играните играчи през сезона, след като се регистрира за IPL търговете за 2010 г. Deccan Chargers и Chennai Super Kings се бориха за 0,000, като Chargers излезе начело с 0,000. Той беше две години член на отбора, но беше до голяма степен неефективен.

Нетната стойност на Кемар Роуч

Приблизителната нетна стойност на Кемар Роуч е в милиони долари. Заплатата на играч на крикет е доста доходоносна. Освен това те печелят много от своите одобрения и рекламни сделки. Kemar спечели повече от ,4 милиона през двата си сезона в IPL.

Kemar Roach приятелка, запознанства

Личният живот на Кемар е строго пазена тайна. Той не е правил публични изявления за срещи с някого. Няма данни футболистът някога да е имал връзка. Смята се, че Роуч е необвързан от 2021 г. Неговата хронология е пълна с изображения на неговите игри и приятели.

Популярни Публикации