Келси Монро - Възраст, височина, нетно състояние, гадже, кариера, националност (Актуализирано октомври 2022 г.)

Келси Монро е актриса от филми за възрастни от Съединените щати. Тя е добре известна с ролите си в няколко шоута, по-специално във VIP от 2014 до 2015 г. В наши дни тя не е толкова активна в социалните медии. Включете се, за да научите повече за Уикипедия на Келси Монро, биография, възраст, височина, тегло, гадже, измервания на тялото, нетно състояние, семейство, кариера и много други факти.

Бързи факти

Истинско име Келси Монро
Псевдоним Келси
Известен като Актриса, звезда в социалните медии
Възраст 30-годишен
рожден ден 30 юни 1992 г
Родно място Флорида, САЩ
Знак за раждане Рак
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 34-26-39 инча
Размер на чашката на сутиена 34 НК
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5,5 (САЩ)
гадже Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност прибл. 1,2 милиона долара (USD)
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Келси Монро, възраст и националност

Коя е Келси Монро? Тя е родена във Флорида на 30 юни 1992 г. Тя е на 30 години. Тя е от смесена раса и има американско гражданство.

Освен това знайте за биографията на Марина Бондарко, Wiki, възрастта, гаджето, аферите и височината .Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Келси Монро? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи около 55 кг (121 паунда). Освен това тя има прекрасни тъмнокафяви очи и златиста коса. Какви са телесните мерки на Келси Монро? Физическите й размери са 34-26-39 инча. Тя има размер на чашката на сутиена 34 CC.

 Келси Монро

Келси Монро позира за снимка Източник: Instagram

Келси Монро Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на Келси Монро? Нейният основен източник на доходи е актьорската й професия и модел. Счита се, че нетното състояние на Келси Монро е повече от 1,2 милиона долара (USD) към октомври 2022 г.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Келси Монро? Сега тя е необвързана и не е говорила нищо за любовния си живот публично. Тя е родена във Форт Лодърдейл и израснала в Маями, Флорида.

Факти

  • Тя също има братя и сестри.
  • Преди това тя е сътрудничила с уебсайта Reality Kings.
  • Започва да се занимава с професията, когато е на около 19 години.
  • Тя разпозна потенциала на социалните медии и започна да им отделя повече време, за да споделя филми и умения с целевата аудитория.
  • По време на юношеството си тя се утвърди като популярна фигура в социалните медии благодарение на уникалния си материал.

Освен това знайте за нетната стойност, възрастта, биографията, етническата принадлежност и националността на Райли Рийд .

Популярни Публикации