Кели Пакард - Биография, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка

Кели Пакард, която е родена в Калифорния, е американска актриса и телевизионна личност, най-известна с ролите си в американските ситкоми California и Baywatch. Кели също се е появявала във филми като Get Your Stuff и My Girlfriend’s Boyfriend. От 15 септември 2008 г. до 28 ноември 2008 г. този феномен беше домакин на късния сегмент на GSN Live. Разгледайте повече за биографията на Кели Пакард, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и факти

Бързи факти

Истинско име Кели Чеман Пакард
Псевдоним Кели
Известен като актриса
Възраст 46 годишен
рожден ден 29 януари 1975 г
Родно място Калифорния, САЩ
Знак за раждане Водолей
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия ЧЕ
Височина прибл. 5 фута 3 инча
Тегло прибл. 48 кг
Измервания на тялото 36-26-32 инча
Размер на чашката на сутиена 32 С
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка N/A
приятелка Женен
Съпруг Дарин Привет
Нетна стойност 1,5 милиона долара

Коя е Кели Пакард? Биография и националност

Кели Пакард е роден на 29 януари 1975 г , като Кели Чеман Пакард в американско семейство в Глендейл, Калифорния, където е прекарала детството си. Тя е 46 години . Да не говорим, че имената и местонахождението на родителите й са неизвестни. По същия начин не е намерена информация за нейните братя и сестри. Кели също е вярваща християнка.

Продължавайки напред, когато става въпрос за основното образование на тази актриса, тя все още не е разкрила алма матер. Но не може да се отрече, че тя би искала да завърши образованието си, като посещава университет.Колко висока е Кели Пакард? Височина, тегло, възраст

Пакард е на 45 години, родена е на 29 януари 1975 г. Нейната зодия Водолей я прави напориста, аналитична, артистична и оригинална.

Този американец има отлична телесна фигура с размери 36-26-32, висок е 5 фута 3 инча и тежи 48 кг.

Кели също има прекрасно овално лице и човек не може да откъсне поглед от пленителните й кафяви очи. Тази персона също следва строг работен график и балансирана диета, за да поддържа тялото си във форма и здраво.

Кели Пакард (Източник: Instagram)

Как Кели Пакард преследва кариерата си? Професионален живот

Що се отнася до професионалната работа, Кели се появява в редица филми и телевизионни предавания. Междувременно тази 45-годишна персона прави своя телевизионен дебют през 1989 г. в американския ситком Living Dolls. Тя продължи да се появява в предавания като Blossom, The Wonder Years, Baywatch, California Deams, Ripley's Believe it or Not! и други.

Кариерата на Packard включва работа по редица филми в допълнение към телевизионните сериали. Да не говорим за първия й филм, And You Thought Your Parents Were Weird, беше пуснат през 1991 г. Оттогава тя се появява във филми като Little Bigfoot, Get Your Stuff, Auto Fucus и My Girlfriend’s Boyfriend.
Междувременно тази актриса беше видяна за последно в телевизионния филм от 2018 г. Family Vanished.

Освен това, от 15 септември 2008 г. до 28 ноември 2008 г., актрисата от Калифорния беше ко-домакин на последния сегмент на GSN Live.

За кого се омъжи Кели Пакард? Връзка и дела

Кели е омъжена жена, която се омъжва за Дарин Привет, лекар по спешна медицина, през 1997 г. Прекрасната двойка има четири деца заедно: три дъщери, Обри (р. 2004 г.), Далин (р. 2005 г.) и Хали (р. 2008 г.) , и син, Дилейни (р. 2012 г.).

В момента Кели Пакард е у дома със семейството си.

Актрисата живее в Нюхол, Калифорния, със семейството си и многобройни домашни любимци. Да не говорим, Пакард е любител на животните, който води вегетариански начин на живот.

Нетната стойност на Кели Пакард 2022 г

Каква е нетната стойност на Кели Пакард? Нетното състояние на Кели Пакард е около 1,5 милиона долара към октомври 2022 г. Освен това нейната актьорска кариера е основният й източник на доходи.

По същия начин тази зашеметяваща красавица не е разкрила пред медиите своята заплата, доходи, коли или начин на живот. Но ние ги търсим и веднага щом намерим такъв, ще го публикуваме тук. Поддържайте връзка с нас, господа.

Социална медия

Опитахме се да се свържем с Packard чрез различни платформи като Instagram, Facebook и Twitter, но не успяхме. Изглежда, че предпочита да се държи сдържано.

Факти

  1. Тя обича да чете книги.
  2. Тя има четири деца.
  3. Известно е, че прави перфектни снимки.

Популярни Публикации