Кели Марго- Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Кели Марго е американска красота влогърка, която има собствен канал, Кели Марго. Kelly Margot натрупа последователи от почти 98,1K. Освен това тя продуцира модни и лайфстайл видеоклипове. Знайте всичко за Кели Марго- Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно име: Кели Марго
Дата на раждане: 11 юли 2003 г
Възраст: 18 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber, Instagram Star, TikTok Star
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Ню Джърси
Националност американски
Братя и сестри един брат

Биография на Кели Марго

Кели Марго е роден на 11 юли 2003 г. в Ню Джърси, Съединени американски щати. Към 2020 г. тя е на 17 години и е родена под зодия Рак. Дан Чималия е нейният по-голям брат. Освен това той се появи във видеоклип, озаглавен Brother Does My Makeup! Освен това няма допълнителна информация за нейната семейна история.

Освен това тя не е разкрила образованието си. Въпреки това, предвид възрастта й, в момента може да бъде записана в гимназия. Освен това тя е била танцьорка и е участвала в училищни представления.Височина и тегло

Кели притежава привлекателно телосложение. Тя е поддържала физическа форма и здраво тяло. Телосложението й е стройно и закръглено, спазва балансирана диета. Освен това тя не е разкрила телесните си мерки. Въпреки че има прекрасно лице и невероятна личност. Кели е брюнетка с тъмнокафяви очи.

кариера

Кели е добре позната интернет личност, най-вече с едноименния си канал в YouTube. Преди това нейният канал беше известен като „Beautybykell11“. На 16 март 2014 г. тя стартира канала. Тя пише за мода, семейство и начин на живот, както и за грим и други теми, свързани с красотата.

Освен това Бетани Мота беше първият YouTuber, за когото се е абонирала. Тя се срещна с редица други потребители на YouTube по време на събитията за срещи и поздрави, включително Алиша Мари, Рейчъл Левин и Аманда Стийл. По същия начин тя е добре известна със своя акаунт в Instagram, „@kellmargot“. Тя е натрупала почти 12,5 хиляди последователи там. А през август 2013 г. тя стартира своя акаунт в Twitter.

По същия начин някои от най-популярните видеоклипове в нейния канал включват „SCHOL MORNING ROUTINE 2017“, „ROOM TOUR 2020“, „BACK TO SCHOOL CLOTHING HAUL || ПРОБВАЙ“, „Какво имам за 16-ия си рожден ден“, „Почиствам стаята си 2016“, „Училищна сутрешна рутина 2018“, „Какво има в раницата ми за училище! (младша година)“, „Христос

По същия начин последните видеоклипове включват първия плажен ден от лятото!“, „grwm за летен ден!“, „какво има на моя iPhone 2020!“, „един почти летен ден в живота!“, „3 десерта, които ТРЯБВА да направите / изненадващи приятели!', 'пробвайте колекция бикини 2020!', 'моята рутинна тренировка у дома!', '*естетична* обиколка на стаята!', '

Кели Марго Нетна стойност през 2022 г

Кели може да спечели значителна сума пари като знаменитост в социалните медии. Нейното присъствие в социалните медии може да бъде основният й източник на приходи. Като резултат, Кели Марго е в състояние да натрупа нетна стойност между 1 и 5 милиона долара към октомври 2022 г.

Кели Марго Гадже и срещи

Що се отнася до личния й живот, тя има достатъчно време, за да намери идеалната си половинка. Най-вероятно е необвързана в момента. Тя никога не е обсъждала своите предишни или настоящи партньорства. Тя обаче концентрира усилията си върху работата и образованието си. Тя е просто, мило момиче, което е по-фокусирано върху професията си, отколкото върху всичко друго.

По същия начин тя никога не е участвала в спорове или клюки. Тя се е държала на безопасно разстояние от всеки проблем, който би могъл да застраши нейната работа. Кели, от друга страна, поддържа положителен имидж както в личния, така и в професионалния си живот.

Популярни Публикации