Кели Макгинис - Wiki, възраст, височина, съпруг, нетна стойност, кариера

Кели Макгинис е известна американска актриса и театрална артистка. Тя е най-известна в Съединените щати с ролята си на Чарли във филма от 1987 г. Top Gun, в който си партнира с Том Круз. Тя също се е появявала във филми като The Accused, Kathryn Murphy, Stake Land и много други. Твърди се, че Кели е работила върху над 54 различни актьорски продукции през дългата си кариера. Кели вече не е ангажирана в развлекателната индустрия; тя беше видяна за последно в телевизионния сериал от 2020 г. Мръсния Джон.

Бързи факти

Рождено име Кели Ан Макгилис
Име Кели Макгинис
Псевдоним Кели
Дата на раждане 9 юли 1957 г
Възраст (към 2022 г.) 65 години
език Английски
Професия актриса
Зодия Рак
Националност американски
Етническа принадлежност Уелски произход
Популярни за Нейният филм Top Gun
Училище Гимназия Нюпорт Харбър.
образование Завършил актьорско майсторство
Място на раждане Нюпорт Бийч, Калифорния
Сегашен адрес Хендерсънвил, Северна Каролина
Нетна стойност 8 милиона долара
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5'10
Тегло (прибл.) В килограми: 56 кг

Възраст и ранен живот на Кели Макгинис

Кели Макгинис беше роден на 9 юли 1957 г. в Нюпорт Бийч, Калифорния. Сега тя е на 65 години и се радва на златните години от живота си. Тя е отгледана в Лос Анджелис след раждането си в Нюпорт Бийч. Тя отиде в гимназията в Нюпорт Харбър. Тя посещава Тихоокеанската консерватория за сценични изкуства в колежа Алън Хенкок в Санта Мария, Калифорния, докато живее в Лос Анджелис. След като напуска гимназията през 1975 г., тя получава диплома за обща еквивалентност (GED). По-късно Кели Макгилис се премества в Ню Йорк, за да продължи актьорската си кариера в училището Джулиард. Има диплома по актьорско майсторство от Джулиардското училище.

Височина и тегло на Кели Макгинис

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Кели Макгинис е висока 5 фута 10 инча и тежи около 56 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е сива и има кафяви очи.  Кели Макгинис

Нетна стойност на Кели Макгинис

Колко е нетната стойност на Кели Макгинис? Нетното състояние на Кели Макгинис се е увеличило до почти 8 милиона долара. В момента тя работи като социален работник на пълен работен ден в Центъра за рехабилитация на наркомани и алкохол Seabrook House. Освен това тя е преподавала актьорско майсторство на ученици в New York Studio for Stage and Screen NYS3. Основният източник на доходи на Кели Макгилис е работата й като актьор за различни режисьори и продуценти.

кариера

Кели Макгинис прави своя филмов дебют през 1983 г. с филма Рубен, Рубен. Нейните актьорски способности я правят известна в Америка, когато участва във филма Witness през 1985 г. За този филм тя печели номинация за наградите Златен глобус и BAFTA. След това, когато беше представена с един от най-красивите мъже на Холивуд, г-н Том Круз, нейната фен база нарасна в Америка. В Top Gun, издаден през 1986 г., тя си партнира с Том Круз. Кели не спря дотук и продължи да работи в редица екшън, драма и романтични филми.

Пробвала е уменията си в сериали. Като актьор участва в редица театрални постановки. Тя се появява в няколко театрални продукции на Бродуей в Ню Йорк през 80-те и 90-те години. Тя имаше дълъг отпуск от изпълнение от 2002 до 2006 г., след което се върна през 2006 г., след като се присъедини към телевизионната програма Showtimes The L Word. Кели Макгилис все още работи в Холивуд през 2022 г. Тя наскоро влезе в заглавията, когато разкри причината, поради която е била отхвърлена за продължението на нейния филм от 1986 г. Top Gun, Top Gun-Maverick.

Кели Макгинис Съпруг и брак

Кой е съпругът на Кели Макгинис? Кели Макгинис е била женена два пъти в живота си, както беше посочено по-рано. Кели Макгилис се омъжи за първи път през 1979 г. за Бойд Блек, нейният първи съпруг. Въпреки това, тя се развежда с Бойд през 1981 г. Кели се омъжва за Фред Тилман през 1989 г., докато е популярна актриса. Тя ражда две деца, Сонора и Келси, докато живее с Фред. След това Кели прекрати брака си с Фред през 2002 г. Вторият й съпруг направи милион долара. Той притежаваше кораби и хотели за милиони долари.

Кели, като съпруга на Фред Тилман, е била съсобственик на бар и ресторант, наречен Kelly’s Caribbean Bar Grill & Brewery с Тилман. Г-жа Кели се запознава с Мелани Лейс, барманка, която е работила в Kelly’s Caribbean Bar Grill & Brewery, през 2000 г., докато работи като собственик на Kelly’s Caribbean Bar Grill & Brewery. По-късно Кели декларира сексуалната си ориентация като лесбийка и започва да се среща с Мелани Лейс. Не е известно обаче дали Кели все още живее с Мелани.

Популярни Публикации