Кели Хюз - Уики, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи, кариера

Кели Хюз е известен американски модел, инфлуенсър в социалните медии, Instagram звезда, дизайнер на бижута и бизнесдама от Маями, Флорида. Този зашеметяващ модел е добре известен с отличните си начинания като модел с различни добре известни компании.

Бързи факти

Пълно истинско име Кели Хюз.
Дата на раждане 30 април 1980 г. (сряда).
Възраст (към 2022 г.) 42 годишен
Място на раждане Маями, Флорида, Съединени щати.
Сегашен адрес Декейтър, Алабама, Съединени американски щати.
Професия Модел, дизайнер на бижута, звезда в Instagram и предприемач.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително).
Националност Американски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Телец.
образование Завършвам.
Училище/Колеж PCC Winter Haven, Флорида.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг

Възраст и ранен живот на Кели Хюз

Кели Хюз беше роден на 30 април 1980 г , при родителите си в Маями, Флорида, САЩ. Тя е на 42 години, според източници на медиите (към 2022 г.). Тя е жена с много таланти. Кели завършва по-нататъшното си образование в PCC Winter Haven, Флорида, според нейния IG профил (Polk State College). По-късно тя влезе в бизнеса с модели.

Височина и тегло на Кели Хюз

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Кели Хюз е висока 5 фута 8 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи. Кели Хюз

Кели Хюз Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Кели Хюз? Хюз изкарва приличен живот от бизнеса си с бижута. Тя печели пари и от кариерата си на модел. Кели също прави онлайн спонсориран маркетинг за различни фирми. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Кели Хюз се оценява на приблизително 1,5 милиона долара (приблизително).

кариера

Кели е известен дизайнер на бижута и моден модел. Започва като моден модел. Хюз е дефилирала по пистите на много седмици на модата, според страницата й в Instagram. Не само това, но и позира за различни компании. Кели е талантлив дизайнер на бижута, освен че е известен модел. Тя създава и собствена линия бижута HÜES. Кели Хюз, според нейния официален уебсайт, е превърнала своя вкус и талант в собствена визия за разкрасяване.

HÜES, което не е просто фамилното име на създателя (Hughes), но и определението, е характеристиката на видовете, която им позволява да бъдат присвоени червени, жълти, зелени, сини или средата на пътя между всички околни групи от тези тонове. По същество е в центъра. Сега тя е известен модел и дизайнер на бижута.

Кели Хюз Гадже и срещи

С кого се среща Кели Хюз? Кели е в дългогодишна връзка с любимия си. Тя обаче не споделя името или самоличността на партньора си. Кели има дете на име Харлем, според страницата й в Instagram. Според HITC раждането на сина й е било проблематично. Нека ви информирам, че Хюз ражда детето си чрез хипно раждане. В резултат на това тя има белег от цезарово сечение. Сега тя се гордее с белега си и го публикува в списание Sports Illustrated.

Популярни Публикации