Кели Гидиш и личният живот на нейния съпруг

Кели Гидиш , която играе Кели в Закон и ред: SVU, има известен личен живот – толкова личен, че никой не знаеше, че се е развела с Лорънс Фолборн и е продължила напред.

Съпругът й не принадлежеше към развлекателната индустрия, каза тя в интервю за списание Smashing Interviews на 4 октомври 2021 г.

Докато търсеше любовта, актрисата призна, че целенасочено избягва да се среща с хора от развлекателната индустрия. Изненадващо Гидиш разкри, че тя и съпругът й преди това са се развели. Нямаше официална информация за развода й с бившия й съпруг преди нейното признание.Инстаграмът й пък беше лишен от снимки на съпруга й, което можеше да е намек.

 Кели Гидиш

Кели Гидиш

Фактът, че се е развела със съпруга си, не беше единственото шокиращо разкритие.
Гидиш разкри, че вече е започнала да излиза с нов мъж. Когато интервюиращият попита кой е нейният годеник, Гидиш просто се изсмя и замълча. Тя обаче каза, че е много развълнувана от предстоящата си сватба.

Кели Гидиш е майка на две деца.

Лорънс и бившият му съпруг Гидиш се ожениха на 20 юни 2015 г. Бившата двойка се ожениха на малка церемония на плажа в Ню Смирна Бийч, Флорида. На интимната им сватба присъстваха само най-близките им роднини и приятели.

 Кели Гидиш

Кели Гидиш, бивш съпруг

Булката носеше семпла бяла рокля с флорална корона, докато младоженецът беше облечен небрежно в бяла риза и дънки. На 6 октомври 2015 г. те посрещнаха първото си дете, син на име Лудо Фолборн, само месеци след размяната на обети.

Ice T, колегата от Giddish's Law & Order: SVU, беше първият, който обяви бременността си в Twitter няколко месеца преди раждането. Уорън Лейт, друга звезда на SVU, също поздрави родителите в Twitter.

Три години по-късно, на 18 ноември, двойката посрещна на бял свят второто си дете Чарли. През септември Giddish разкри пред E! Новини, че тя очаква второто си дете, докато присъства на телевизионния фестивал Tribeca в Ню Йорк.

Бременностите на Кели Гидиш бяха написани за „SVU“

Бременностите на Гидиш бяха записани в шоуто, за да се гарантира, че няма да повлияят на ролята й в драмата на NBC.

Шоуто изследва противоречива сюжетна линия, в която героят на Гидиш забременява от нейния бивш командващ офицер, лейтенант Деклан Мърфи, когато тя е бременна с първия си син.

 Кели Гидиш

Кели Гидиш Чайлд

Това се случи по време на сезон 17 и в резултат на това Аманда Ролинс от Гидиш имаше дъщеря. Нейният син също се появи в един от епизодите на шоуто като новородената дъщеря на нейния герой.

Гидиш първоначално се колебаеше да позволи на сина си да се появи по телевизията, защото чувстваше, че сводничи [своето] дете.

Продуцентите обаче я убедили, че ще му е забавно да прави това, когато порасне. Когато порасне достатъчно, за да разбере, сигурен съм, че ще го оцени. „О, благодаря за розовия лък по националната телевизия, мамо“, ще каже той, отбеляза Гидиш. Нейният сюжет за сезон 20 включва втората й бременност. Гидиш има двама сина, но героинята от сериала има две дъщери.

Популярни Публикации