Кели Фишър и Крис се сгодиха на финала на Love Match Atlanta

В неделя вечерта Love Match Atlanta се завърна за финала на сезона. Въпреки че тази седмица нямаше много драма, имаше много сътресения, най-забележителният от които беше изненадващо предложение. В епизода, озаглавен Uno или Duo, Кели и Тана се готвят да стартират своята институция за сватовство. Докато планираха тържеството, Кели трябваше да направи избор въз основа на ултиматум, поставен от нейния приятел Крис. След тяхното събитие звездите от Love Match Atlanta се съгласиха да обсъдят ултиматума и избора на Кели. Те нямаха представа каква изненада очаква Кели.

След тяхното събитие звездите от Love Match Atlanta се съгласиха да обсъдят ултиматума и избора на Кели. Те нямаха представа каква изненада очаква Кели.

Той каза:Като се има предвид това, бих искал да попитам Кели Фишър дали би искала да бъде моя съпруга?

Цялата публика аплодира и аплодира двойката. Тана не можеше да спре да плаче, докато се радваше, че нейният приятел и бизнес колега най-накрая са намерили някой, с когото да прекара остатъка от живота си. Кели беше приятно възхитена и прие предложението на Крис.

 Кели Фишър

Звездата от Love Match Atlanta разкри по време на своята изповед:

Аз съм нечия годеница. Ще се омъжвам сега, когато съм сгодена, сякаш имам пълен мъж и да знам, че сме предприели тази следваща стъпка, е най-хубавото нещо в живота.

Феновете, които видяха шоуто, бяха доволни от Кели. Те поздравиха Кели за годежа й с Крис в социалните мрежи.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Kelli K. Fisher (@kellikfisher)

Феновете отпразнуваха годежа на Кели и Крис във финала на сезона на Love Match Atlanta.

Феновете поздравиха щастливата двойка за годежа им в Twitter. Някои също изразиха радостта си за нея. Повече информация за случилото се тази седмица в Love Match Atlanta Сезон 1 Епизод 8 можете да намерите тук. Любовен мач, сезон 8, епизод 8, Атланта започна с Кели, която беше обезумяла, когато й разкри ултиматума на Крис. Крис току-що беше информирал Кели, че няма да може да се премести в Атланта, тъй като е прекарал целия си живот в Детройт. Докато Кели искаше да го направи, тя беше загрижена за Тана, нейния бизнес партньор и приятел.

 Кели Фишър

Тана каза, че въпреки че подкрепя Кели като приятел, тя не иска да я загуби като бизнес партньор, тъй като техният университет за сватовство разчита и на двамата да работят заедно. Тана призна, че е емоционална бъркотия. Тя продължи да казва, че е била обзета от емоции, откакто са се молили за това. Но звездата от Love Match Atlanta все още не беше сигурна за бъдещето на тяхната компания. Тя каза, че заедно са изготвили стратегия, но не са сигурни как ще бъде изпълнена, ако Кели се премести в Детройт.

Кели каза, че това предложение изисква от нея да даде приоритет на личния си живот. Кели каза, че въпреки плановете с Тана, нещата са се променили. Love Match Atlanta се излъчва по Bravo всяка неделя вечер от 21:30 ч. ЕТ. Повече информация може да намерите в местните обяви.

Популярни Публикации