Кели Дей - Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Кели Дей е добре позната филипинска актриса, модел, телевизионна личност, танцьорка, инфлуенсър в социалните медии, водеща и бизнесдама, базирана в Дубай, Обединени арабски емирства. Кели е добре известна с начинанията си за моделиране, според докладите.

Бързи факти

Пълно истинско име Кели Дей.
Възраст (към 2021 г.) 25 годишен.
Професия Танцьорка, моден модел, водеща, влиятелна в социалните медии, актриса, телевизионна личност и предприемач.
Дата на раждане 11 декември 1996 г. (сряда).
Място на раждане Дубай, Обединени Арабски Емирства.
Сегашен адрес Филипините.
образование Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
Нетна стойност -3 милиона USD (приблизително).
Националност филипински.
Етническа принадлежност Смесен (азиатски произход).
Религия Кристиян.
Зодия Стрелец.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг

Кели Дей - Възраст и ранен живот

Кели Дей е роден в Обединените арабски емирства, в град Дубай. Тя пристигна в нашия свят на 11 декември 1996 г . Според сведенията тя е прекарала част от младостта си в Дубай. След това тя се премести във Филипините. Кели е 25 годишен , според рождената й дата (към 2021 г.). Нейният рожден ден е на 11 декември всяка година. Тя започва да работи в развлекателния сектор като дете. Според сведенията Кели се записала в близката гимназия, за да продължи образованието си. Ден по-късно започва работа в развлекателната индустрия. Сега тя е известна актриса, танцьорка и моден модел.

Кели Дей Височина и тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Кели Дей е висока 5 фута 7 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Кели Дей

Кели Дей

Kelley Day Net Worth

Колко е нетната стойност на Кели Дей? Кели Дей се наслаждава на светския живот във Филипините. Кариерите й на модел, актьорство и социални медии й осигуряват прехраната. Печелила е и от маркетинг на марката. Нетното състояние на Кели се оценява на между - милиона долара към октомври 2022 г. (приблизително). Тя също има редица превозни средства от висок клас. Кели, от друга страна, обича да носи дизайнерски дрехи, бижута и аксесоари.

кариера

Кели започва кариерата си в развлекателната индустрия в ранна възраст. Тя започва да моделира в гимназията. Кели също е участвала в редица реклами, както съм сигурен, че знаете. Кели започва да се състезава в конкурси за красота, след като завършва допълнителното си образование. Тя беше коронясана за Мис Еко Филипини 2019 в резултат на своите способности и потенциал. Освен това, тя беше обявена за първа подгласничка на Miss Eco International 2021. Не само това, но Кели също подписа с редица известни филипински агенции за таланти.

Кели Дей също е добре известно присъствие в социалните медии и телевизионна личност. Участвала е и в редица телевизионни сериали. Тя направи своя телевизионен дебют през 2016 г. с програмата It’s Showtime. След това тя се появява в редица риалити сериали, включително Ipaglaban Mo!, The One That Got Away, Maynila: One Last Wish и Sunday PinaSaya. Кели също си сътрудничи с GirlTrends, според докладите. Сега Star Magic я представлява. Не само това, но тя натрупа значителна база от фенове в социалните медии. Тя също така популяризира неща в своите акаунти в социалните медии.

Kelley Day Гадже и срещи

С кого се среща Кели Дей? Кели Дей е известна сред своите почитатели. Тя не е разкрила нищо за личния си живот. Кели, според докладите, не е ерген (към януари 2022 г.). Що се отнася до предишния й любовен живот, Дей имаше връзка с филипински актьор на име Иниго Паскуал. Тя също участва в редица събития с Иниго. Освен това името й се свързва с известния актьор Алдън Ричардс. Кели също е работил с редица мъже модели и изпълнители. Сега Дей се е концентрирала върху професията си. Обича да прекарва време със семейството и приятелите си.

Популярни Публикации