Кели Бърнинг- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак, кариера

Кели Бърнинг е актриса, филмов редактор и водещ. Кели Бърнинг привлече значително внимание и признание за работата си във филма. Знайте всичко за Кели Бернинг- Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Кели Бърнинг
Пол: Женски пол
Професия: редактор
Държава: Америка
Височина: 4166 фута 8 инча (1270,00 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Крис Рийд
Нетна стойност 300 хиляди долара
Заплата 4 500 – 500
Цвят на очите син
Цвят на косата Рус
Родно място Кентъки
Националност американски
Етническа принадлежност бяло
деца Джак Дъглас Рийд
Twitter Кели Бърнинг в Twitter
Instagram Инстаграм на Кели Бернинг

Биография на Кели Бернинг

Кели Бърнинг е родена на 14 октомври 1977 г. По националност е американка, а етническият й произход е бял. Кели е дъщеря на ветеран от армията на Съединените щати, воювал във Виетнам. Тя е отгледана в родния си град. Тя е жена на 43 години.

В резултат на това няма точни данни за нейните родители. По същия начин няма налична информация за нейния ранен живот, включително нейното детство, образование и братя и сестри. Много по-голям акцент се поставя върху нейните ранни години и детство. По същия начин има малко какво да се каже за нейното образование и квалификация.Височина и тегло на Кели Бернинг

Кели Бернинг стои на височина 5 фута 4 инча. А тя тежи само 54 килограма. Въпреки това, няма налична информация за нейните точни измервания на тялото. Очите й са сини, а косата й е руса. Тя прави упражнения, за да поддържа здравето и формата си.

кариера

Кели Бърнинг започва кариерата си като редактор в известната телевизионна мрежа TMZ през 2007 г. Благодарение на забележителното си представяне, тя също е назначена като редактор на телевизионното шоу от 2009 г. Beyond Twisted.

Освен това тя работи там като редактор в продължение на два сезона, 2008–2009 и 2015–2016. По-късно в кариерата си тя се изявява като водеща на канала TMZ. Тя работи върху TZ до 2010 г. и след това за кратък период през 2015 г.

В резултат на това тя също е свързана с 27-ия сезон на телевизионното риалити шоу The Amazing Race. През 2015 г. тя се състезава в шоуто заедно с партньора си Шевнон Съливан.

В момента Кели Бернинг работи за TMZ, развлекателна новинарска мрежа. Нагласите на хората относно новините и развлеченията се промениха в резултат на TMZ. Кели Бърнинг е постигнала голяма известност в Холивуд с помощта на TMZ.

Кели Бернинг Нетна стойност

Към октомври 2022 г. се смята, че нетното състояние на Кели Бърнинг е приблизително 300 000 долара. Тази сума е спечелена по време на професионалната й кариера. Като режисьор тя трябва да е изкарвала приличен живот. Типичното заплащане на Кели варира от 4 500 до 500.

По същия начин нейното обезщетение варира от 000 до 5 500. Освен това, това зависи от набора от умения и години опит. В резултат на това тя е спечелила значителна сума пари през кариерата си. Кели Бърнинг живее луксозен и щастлив живот в резултат на приходите си.

Кели Бернинг Съпруг, брак, деца

Кели Бърнинг е омъжена жена с две деца. През август 2017 г. Кели Бърнинг и Крис Рийд размениха обети. Дует подготви сватбената церемония в имението Худини, The Houdini Estate. Освен това двойката посрещна първото си дете, син на име Джак Дъглас Рийд, през август 2018 г. Тя сподели снимка на сина си в Instagram.

И двете двойки са активни в социалните медии и често споделят снимки един на друг. През август 2016 г. Кели също качи снимка на пръстен, което го направи официално и сигнализира на феновете, че тя и Крис са сгодени.

ЧЗВ относно Кели Бърнинг

  • Как Кели Бърнинг стана толкова богата?
  • Какво печели Кели Бернинг на ден?
  • Какъв е доходът на Кели Бернинг?
  • Колко е заплатата на Кели Бернинг?
  • На колко години е Кели Бернинг?
  • Колко висока е височината на Кели Бърнинг?
  • Колко прави Кели Бернинг на ден?
  • Колко е нетната стойност на Кели Бърнинг?
  • Как Кели Бернинг прави пари?

Популярни Публикации