Келе Илич - съпругата на Кристофър Илич, тя има някои интересни факти за нея

Келе Илич е най-известна като съпругата на бизнесмена Кристофър Илич, който служи като главен изпълнителен директор и президент на Ilitch Holdings, Inc. Кристофър е добре известен с връзката си с любимия бейзболен отбор от Мейджър Лийг, Детройт Тайгърс.

Хората са любопитни за Кристофър и личния му живот в резултат на славата, която идва с това да бъдеш председател на MLB клуб. И така, нека днес научим някои забавни факти за съпругата на Кристофър Илич, Келе Илич.

От 2001 г. съм омъжена за бизнесмен

Въпреки че двойката Илич пази личния си живот в тайна, широко известно е, че те са женени от 2001 г. Кристофър Илич се срещна с бъдещата си съпруга Келе в залата на Joe Louis Arena по време на мач на Детройт Ред Уингс.Кристофър обича да играе хокей на лед и е бил член на неговия гимназиален отбор. Така че не е изненада, че той срещна любовта на живота си, докато гледаше мач от НХЛ. Въпреки че знаем къде са се срещнали Крис и Келе, не знаем кога се е случил този щастлив инцидент.

Частната двойка може да е излизала известно време, преди да се ожени на интимна церемония през 2001 г. И двадесет години след брака си двойката Илич има три деца. И подобно на подробностите за брачния им живот, децата на Келе и Кристофър Илич също се пазят в тайна.

Съпругата на Кристофър Илич също е бизнесдама

Съпругът на Келе Илич е главен изпълнителен директор и президент на холдинговата компания, която притежава Little Caesars Pizza, MotorCity Casino Hotel, Detroit Red Wings и Detroit Tigers. Тя, от друга страна, е предприемач, който притежава студио за пилатес в Уест Блумфийлд, Детройт.

Келе Илич, съпругата на Кристофър Илич, е сертифициран инструктор по пилатес, който е съосновател на студиото и бутика за пилатес Pure Element в Мичиган. Тя и нейният бизнес партньор Лаура Кронбергер основават студиото през 2008 г. и създават класове за хора от всички възрасти и типове тяло.

  Келе Илич

Келе Илич

Не е ясно обаче дали Kelle все още участва в компанията. Изглежда, че е насочила вниманието си към филантропията и семейния бизнес на Илич. Въпреки това сигурно е изкарвала добре от студиото по пилатес.

Филантроп ли е?

Както беше посочено по-рано, съпругата на Кристофър Илич, Келе, изглежда е дала приоритет на филантропията пред бизнеса. Тя е член на Борда на директорите на Ilitch Charities, организация с нестопанска цел.

Базираната в Детройт организация е дарила повече от 35 милиона долара на други нестопански организации и е направила инвестиции в общността. Келе Илич също работи за Детския фонд на Детройт като защитник на децата и образованието.

Освен това през 2018 г. Келе и нейният съпруг Кристофър бяха въведени в Залата на славата на Catch Charity. Те получиха признание за своята ангажираност и отдаденост в подпомагането на децата в общността.

Освен това, по време на ранните етапи на пандемията от COVID-19, съпругата на Кристофър Илич лично дари 5 хиляди пици на Армията на спасението и Heart 2 Hart. Келе Илич е посветила времето си на подобряването на общността, демонстрирайки размера на сърцето си. Тя обаче беше замесена в някои спорни случаи преди няколко години.

През 2017 г. Келе Илич беше разследвана

Според MoneyInc през 2017 г. докладите предполагат, че Келе е обсъждала намерението на съпруга си да продаде Детройт Тайгърс и Детройт Ред Уингс. Освен това се посочва, че този ход е мотивиран от загрижеността на семейството относно данъчните въпроси.

Въпреки че новината направи голям шум, изглежда, че нищо не е произлязло, тъй като Ilitch Holdings все още притежава двата професионални спортни отбора. Освен това от холдинга не са коментирали темата и то е невярно. Вместо това изглежда, че новината е била манипулирана, за да нарисува негативна картина на Келе и нейния съпруг.

Въпреки това частната двойка запази мълчание по въпроса, както винаги е правила в личния си живот. Освен това този инцидент не повлия на отношенията им, тъй като прекрасната двойка все още е заедно. Пожелаваме на Кристофър Илич и съпругата му Келе Илич да продължават да са щастливи в брака си. Освен това нека се надяваме, че скоро ще научим повече за прекрасната Келе.

Популярни Публикации