Келън Монд - Всичко, което трябва да знаете за него

Трябва да кажеш е благодарен на баща си, че го насърчи в професионалното му решение и го накара всеки ден да постигне целта си. В момента Монд е член на Минесота Викингс и приписва успеха си на родителите си. Куотърбекът цитира баща си като влияние и твърди, че успехът му се дължи на морала на родителите му.

Келън Монд: Кой е той?

Монд е защитник на НФЛ за Минесота Викингс. Той започва футболната си кариера в Texas A&M и е четири години титуляр за Aggies. В интервю Монд каза, че Аджи са му помогнали да разшири възгледите си и да узрее като куотърбек. Той беше избран от Vikings Legend и Pro Джон Рандъл, който посещава Texas A&M-Kingsville като играч в колежа.

Келън Монд и семейството му

Монд беше силно повлиян да играе футбол от баща си. Той каза, че баща му му е разказвал истории за Монд, който се е научил да играе футбол на двегодишна възраст. Куотърбекът винаги е казвал на майка си, че се стреми да играе в НФЛ. Майка му подкрепяше действията му и искаше най-доброто за него. Кевин, бащата на Монд, е служил в армията на Съединените щати. Баща му му помогна да поддържа дисциплина и го научи да обръща внимание на детайлите. Куотърбекът беше мотивиран от баща си и той призна военната кариера на баща си, че го научи да води с пример. В интервю за Heavy той каза, че военните правила са помогнали да се определи кариерата му на куотърбек, като са го обучавали да бъде отговорен, да поема отговорност за своята самоличност и да поддържа контрол. Монд се записва в A&M през 2017 г., след като тренира физически и психологически, за да бъде лидерът, който желае да бъде. Трябва да кажеш

Трябва да кажеш

Баща му насърчава и подкрепя работата на сина си от самото начало. Когато започна да се подготвя в Texas A&M, куотърбекът унищожи щорите в дома си. Баща му беше казал, че щорите няма да бъдат премахнати, докато Монд не завърши или не стигне до NFL. Монд говори много за семейството си и не пропуска възможност да им изрази своята благодарност. Той похвали родителите си, че са внушили качества в него, които са му помогнали да процъфтява в NFL. След избора си куотърбекът сподели снимка в Instagram със съобщението „Никой не знаеше моето минало“ и каза, че е изключително щастлив, че е реализирал амбицията си да играе в НФЛ.

Келън Монд и неговата приятелка

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от trackbae (@kianalashun)

В Instagram Монд и приятелката му Киана ЛаШун се прегръщат. Те често споделят свои общи снимки. Неговата приятелка също публикува тяхна снимка с думите моята по-добра половина. Тя сподели поредица от снимки, една от които е скрийншот. LaShun изпрати съобщение от Mond до нея, в което той изрази колко много ще му липсва и колко усърдно ще работи за тяхното бъдеще. По същия начин Монд публикува снимка на приятелката си и й честити рождения ден.

Популярни Публикации