Кейти Тейлър- Wiki, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Кейти Тейлър е известен ирландски боксьор. Кейти Тейлър, професионален боксьор, е безспорен шампион в лека категория, многократен шампион и световен шампион в две категории. В същото време тя е един от най-горещите активи на спортната индустрия.

Бързи факти

Пълно име: Кейти Тейлър
Дата на раждане: 02 юли 1986 г
Възраст: 35 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Боксер
Държава: Ирландия
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 2 милиона щатски долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Уиклоу, Лейнстър
Националност ирландски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Общинско училище Св. Килиан
баща Питър Тейлър
Майка Бриджит Тейлър
Братя и сестри Питър, Лий, Сара Тейлър

Биография на Кейти Тейлър

Кейти Тейлър е родена в Wicklow, Leinster, Ирландия, на 2 юли 1986 г. Към момента тя е на 35 години. Питър Тейлър е името на баща й, а Бриджит Тейлър е името на майка й. Тя също има трима братя и сестри. Имената им са Питър Тейлър, Лий Тейлър и Сара Тейлър. Тя е от ирландски произход и следва християнската вяра. Освен това тя е от кавказки произход. Нейната зодия е Близнаци, според астрологията.

Образование на Кейти Тейлър

По отношение на формалното образование, тя завършва обучението си в общественото училище St. Kilian в родния си град. Завършила е и висшето си образование в University College Dublin.Височина, тегло на Кейти Тейлър

Кейти Тейлър е много привлекателна и има прекрасна личност. Боксерът е висок приблизително 5 фута и 5 инча. Докато тежи 60 кг. Освен това, когато става въпрос за цялостни измервания на тялото, диапазоните на числата все още не са разкрити. Очите й са тъмнокафяви и има тъмнокафява коса.

кариера

Кейти Тейлър си създаде име като феноменална боксьорка. Тя започва да тренира бокс в ранна възраст. Кейти започва да се боксира през 1998 г. и прави професионалния си дебют на 15-годишна възраст през 2001 г. На Националния стадион тя дебютира срещу Алана Одли. Големият й пробив дойде през 2005 г., когато спечели златото на Европейското първенство за аматьори в Тонсберг, Норвегия.

Тя спечели Световното първенство за аматьори в Подолск, Русия. По-късно тя се състезава в шампионати като Европейското първенство за аматьори, Световното първенство по бокс за жени, титлата на Европейското първенство, Световното първенство по бокс за жени на AIBA и Шампионатите на ЕС по бокс за жени. Към днешна дата тя е носителка на множество награди и титли. Тя също е световен шампион, както и шампион в лека категория.

Нетната стойност на Кейти Тейлър

Кейти Тейлър се радва на комфортен начин на живот със семейството си. Към днешна дата тя е известна и богата в резултат на работата си. Освен това към октомври 2022 г. общата й нетна стойност се оценява на около 2 милиона щатски долара.

Кейти Тейлър Гадже, Запознанства

Преминавайки към романтичния и личен живот на Кейти Тейлър, тя не е омъжена. В момента тя е по-загрижена за кариерата си, отколкото за връзка. В същото време тя е открита относно предпочитанията си към пола. И до днес тя не е имала спорни събития.

Популярни Публикации