Кейти Търстън обяви раздялата си с Джон Хърси след връзка в продължение на 7 месеца

Кейти Търстън и Джон Хърси от The Bachelorette опитаха всичко, за да възстановят любовта си, но след седем месеца връзка двамата обявиха раздялата си на 20 юни. Сега Кейти дава информация за бурната си връзка, казвайки, че бившият й приятел Джон Хърси е този, я заряза. Кейти Търстън говори за раздялата във Vine, подкаст на Bachelor Nation, воден от Кейтлин Бристоу, във вторник, 23 август, и каза:

Той ме заряза. Всъщност ние наистина се разделихме два пъти. Никой не знаеше за това първия път… Работихме върху това и се съгласихме да се съберем отново седмица или две по-късно, така че вярвах, че сме готови.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джон Хърси (@johnalexhersey)Кейти Търстън и Джон Хърси от „Ергенът“.

Сега Кейти разказва защо връзката й с Джон е прекратена преди два месеца. Кейти отбеляза в шоуто, че да си във връзка е трудно и продължи да обяснява основната причина за раздялата си с Джон. Тя каза, че Джон има нужда от някой, който да сподели интересите му с него и може би да се научи да сърфира с него. Кейти беше подразнена от предложението му. Тя каза,

Скочих от шибания кралски самолет три пъти... за да споделя интересите му. Осем часа наземно училище, всичко това за него, за да участва в любовта си, и то беше напълно пренебрегнато, а сега сме фокусирани върху сърфирането.

 Кейти Търстън

Кейти дори му подари ван, за да покаже колко е важен в живота й и се опита да се промени заради Джон, но нищо не можеше да спаси връзката им. Тя изпусна всичко:

Купих му проклет ваканционен ван. Позволих на този човек да напусне работата си. „Какъвто искате да бъда, ще бъда“, казах аз. В ретроспекция това не е нито здравословно, нито полезно. Но е малко неуважително да си казваш, по дяволите, дадох ти всичко и това не се получава.

Връзката на Кейти Търстън и Джон Хърси

Кейти срещна Джон като състезател в The Bachelorette по време на своя сезон. Той беше изгонен от риалити програмата на втората седмица, но двамата се помириха след края на „Ергенският запой“. Преди да започнат любовна връзка, двамата бяха приятели. Те оповестиха връзката си публично през ноември, само месец след като Кейти отмени годежа си с победителя от сезона Блейк Мойнс през октомври 2021 г., три месеца след излъчването на финала на „Моминският запой“.

 Кейти Търстън

Въпреки многото публични критики по отношение на това обстоятелство, Кейти продължи напред с Джон. Те се разведоха само след няколко месеца връзка. Родената във Вашингтон призна, че отначало е отричала след раздялата. Тя продължи,

Това просто ме изненада и просто сложих всичките си яйца в една кошница с този човек и не искам да кажа, че съжалявам, защото вярвам, че всяка връзка е урок, но това беше просто шестмесечен срив и изгори.

Въпреки раздялата 31-годишната звезда от „Ергенският запой“ твърди, че днес е на добро място.

Популярни Публикации