Кейти Лий - биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Кейти Лий е известен автор на готварски книги, телевизионен рецензент, готвач и писател от Съединените щати. Кейти Лий е домакин на The Kitchen, разговорно предаване по Food Network и Beach Bites, готварско шоу по Cooking Channel. Знайте всичко за Кейти Лий - биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Кейти Лий
Дата на раждане: 14 септември 1981 г
Възраст: 40 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: писател на готварски книги, телевизионен критик, готвач и писател
Държава: елен
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 септември 2018 г
Съпруг Райън Бийгъл
Разделям Уил Арнет
Развод Били Джоел
Нетна стойност 10 милиона долара
Цвят на очите светлокафяво
Цвят на косата черен
Размер на тяло 36-24-35
Родно място Хънтингтън, Западна Вирджиния
Националност американски
Етническа принадлежност азиатско-американски
образование Университет Маями
баща Стив Лий
Майка Ким Бекер
Седмица Кейти Лий Wiki

Биография на Кейти Лий

Кейти Лий е родена в Хънтингтън, Западна Вирджиния, на 14 септември 1981 г. За разлика от баща си, тя е родена от Стив Лий и Ким Бекер (майка). Тя беше единственото дете на родителите си. В резултат на това тя разви интерес към готвенето. Тя започва да готви, когато е на четири години.

Освен това тя събираше пресни зеленчуци от оранжерията на дядо си и готвеше според указанията на баба си. По същия начин тя е от американска националност и азиатско-американско потекло.

Когато обсъждаме образователната си кариера, тя получава бакалавърска степен по журналистика и хранителни науки от университета в Маями в Оксфорд, Охайо, през 2003 г. Докато преди да стане звезда, тя работи в редица ресторанти.

Височина и тегло

Кейти е зашеметяваща жена със завидно телосложение. В същото време тя е висока 5 фута 7 инча и тежи 55 килограма. 36-24-35 е нейното физическо измерване. По същия начин нейният 34B, 8 американски размер обувки и 4 американски размер рокля. По същия начин косата й е черна, а очите й са кафяви.

кариера

Кейти започва кариерата си, работейки в различни ресторанти и заведения за напитки. През 2003 г. тя помага в изграждането на ресторанта на Джеф и Еди, където работи като домашен готвач. Лий и партньорът й Алейшал Жирар стартираха гурме уебсайта OliveAndPeach.com през юли 2005 г. Техният уебсайт бързо й спечели известност. Тя е задължена на своя ментор BobbyFlay.

Уебсайтът започна да се актуализира през септември 2006 г. През 2006 г. тя представи встъпителния сезон на Top Chef Bravo. Падма Лакшми в крайна сметка зае нейното място в Браво. По-късно тя се завърна в Top Chef All-Stars през 2010 г. като гост съдия в Епизод 2 (Нощ в музея).

Освен това, тя беше домакин на встъпителния сезон на Bravo’s Top Chef. Тя беше водеща на шоуто. Лий бързо беше сменен. По-късно тя се появи като гост в Top Chef All-Stars. The Comfort Table, първата й книга с рецепти, е публикувана от Simon & Schuster. През 2009 г. тя издаде втората си готварска книга The Comfort Table: Recipes for Everyday Occasions. През юни 2011 г. тя публикува дебютния си роман Groundswell.

Лий също така служи в Feeding America Entertainment Council. Първоначално тя беше член на комитета Chefs for Humanity, организация с нестопанска цел, предоставяща хуманитарна помощ в световен мащаб. Освен това тя е работила с Les Dames d’Escoffier, организация, посветена на образованието и обучението на жени в кулинарното изкуство. Лий участва заедно с Гари Вайнерчук във видео блога Wine Library TV на 8 май 2009 г.

По-късно Лий служи като експерт по храните и начина на живот за The Early Show. Наскоро тя започна работа като кореспондент на списание Extra. Тя е домакин на разговорното шоу The Kitchen на Food Network и Beach Bites на Cooking Channel със сестра си Лий.

Нетната стойност на Кейти Лий през 2022 г

По отношение на нейната нетна стойност , тя е натрупала значително състояние от професионалните си начинания като писател, готвач и много други. За сравнение, Съобщава се, че нетното състояние на Кейти Лий е приблизително 10 милиона долара към 2022 г . Заплатата й обаче все още не е известна.

Кейти Лий Съпруг, брак, деца

Кейти е омъжена жена . На 1 септември 2018 г. тя се жени за Райън Бийгъл, дългогодишен приятел. Райън е продуцент, както и актьор. Тяхната фантастична сватба се състоя на частна церемония в Италия, заобиколена от приятели и семейство. В момента, на 26 февруари 2020 г., тя съобщи новината за бременността си, първото й дете след борба с безплодието.

Преди да се омъжи за Райън, тя беше свързвана с известния американски певец и автор на песни Били Джоел. Тя срещна Били в бара на покрива на хотел Peninsula по време на посещение през уикенда в Ню Йорк. Тя и Джоел се ожениха на 2 октомври 2004 г. в дома на Джоел в Ойстър Бей, Лонг Айлънд, след една година връзка. Алекса Рей Джоел, дъщеря на Били Джоел и Кристи Бринкли, изигра ролята на прислужница.

За съжаление двойката се разведе през юни 2009 г. след шест години брак. Освен това, след развода си с Били, тя се среща с американския моден дизайнер Игал Азруел през 2010 г. и с актьора Уил Арнет през 2013 г.
Слухове

По отношение на твърденията на Кейти се говореше, че се среща с Игал Азруел след брака си с Били. И имаше спекулации, че това е катализаторът за развода й с Били Джоел.

Популярни Публикации