Кейти Курик разкри, че е диагностицирана с рак на гърдата

Кейти Курик току-що разкри, че е диагностицирана с рак на гърдата и ще бъде лекувана през юни 2022 г. В социалните медии тя сподели своя снимка с маска на лицето и написа:

В Съединените щати една жена е диагностицирана с рак на гърдата на всеки две минути. Аз станах един от тях на 21 юни.

Тя каза още, че с наближаването на месеца за борба с рака на гърдата иска да сподели своя опит с всички. Опитният водещ посъветва жените да прегледат тялото си и да признаят, че може да сте от хората, които се нуждаят от нещо повече от мамография. Тя добави, че е публикувала статия за това на уебсайта си и завърши, като призова всички да се обърнат към пациентите с рак.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кейти Курик (@katiecouric)

Кейти Курик обсъжда диагнозата рак.

Кейти Курик предостави някои факти за диагнозата си рак в статия, публикувана на нейния уебсайт. Тя беше оперирана от рак през юли тази година, а лъчетерапията й започна през септември. Курик каза, че първият й съпруг Джей Монахан е починал от колоректален рак, а сестра й е починала от рак на панкреаса. Тя каза също, че е имала спряно усещане за анимация след получаване на диагнозата.

 Кейти Курик

Кейти каза, че семейството й е имало история на рак и че няма начин тя да бъде пощадена. Тя каза, че е направила FaceTime и на двете си момичета четири дни след като е обявила заболяването си. Тя добави, че когато им съобщи новината, израженията им замръзнаха от изумление и ужас, преди да започнат да плачат.

Докато ги утешаваше, тя каза, че също така се опитва да убеди себе си, че ще се оправи. Кейти продължи:

Те вече бяха загубили един от родителите си. Мисълта да изгубя друг изглеждаше неразбираема.

Тя също помоли всички да си правят мамография всяка година. Водещата каза, че е закъсняла с шест месеца и е ужасена какво би се случило, ако беше изчакала още малко. Тя завърши, като попита всички дали имат нужда от още скрининг.

Всичко за Кейти Курик

Кейти Курик е най-известна като създател на Katie Couric Media, мултимедийна новинарска и продуцентска фирма. Тя е създател на бюлетина Wake Up Call и служи като водещ на глобалните новини на Yahoo от 2013 до 2017 г.

 Кейти Курик

Тя беше личност от голямата тройка на телевизионната мрежа и първоначално редактор на CNN. Couric преди това е работила за NBC News, CBS News и ABC News и тя беше Jeopardy! гост водещ миналата година. От септември 2012 г. до юни 2014 г. 65-годишният домакин беше домакин на Katie, синдикирана дневна програма за чат. Тя беше съ-домакин на Today и водещ на CBS Evening News. Най-добрият съвет, който някога съм получавал: Уроци от необикновен живот, нейната книга, беше издадена през 2011 г.

Популярни Публикации