Кейти Корадо - възраст, височина, нетна стойност, съпруг, кариера, националност

Кейти Корадо е журналист от Съединените щати, който работи като водещ на вечерните новини през уикенда, разследващ репортер и общ репортер за FOX 61 News от 2018 г. Научете повече за нетната стойност на Кейти Корадо, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, гаджето, Височина, кариера

Бързи факти

Пълно име Кейти Корадо
Псевдоним Кейти
Известен като журналист
Рождена дата 1985 г
Възраст 35 години
Хороскоп Водолей
Родно място Сидър Гроув, Ню Джърси
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри N/A
Височина 5 фута 4 инча
Тегло 55 кг
Измервания на тялото 36-24-36
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
образование N/A
гадже Неженен
Годеник Пол Герке
Нетна стойност 1 милион долара

Възраст и ранен живот на Кейти Корадо

Кейти Корадо е роден в 1985 г в Сидър Гроув, Ню Джърси . Тя е 35 години към 2021 г . Нейната зодия е Дева. Кейти Корадо е цялото му име. Тя е израснала в Ню Джърси, заедно с неговите родители и братя и сестри.

По същия начин Кейти Корадо е американска гражданка. Тя е от бял етнос. Нейната вяра е християнството. След като завършва университета Fordham, Кейти получава стипендията на Едуард А. Уолш. Тя е активен член на New York Women in Communications и е получила три от конкурсните стипендии на организацията.Височина и тегло на Кейти Корадо

Тя има стандартна личност с право тяло; височината й е 5 фута 4 инча (163 см). По същия начин нейното тегло е 55 кг (121 фунта). Измерванията на тялото й (гърди-талия-ханш) са 36-24-36 и тя има добра телесна фигура. Очите и косата й са кафяви и тя е привлекателна.

Нетната стойност на Кейти Корадо 2022 г

Колко е нетната стойност на Кейти Корадо? Като новинарски кореспондент на WPIX, тя може да печели добре. Тя е натрупала само уважавана нетна стойност благодарение на приходите си. Нетното състояние на Кейти Корадо се оценява на 1 милион долара към 2022 г.

кариера

Според New England One Корадо ще работи като репортер за WHDH 7 News в Бостън, Масачузетс. Тя беше репортер за WJAR, NBC 10 в Провидънс, Роуд Айлънд. От декември 2014 г. Кери работи като мултимедиен журналист за сутрешните новини на WJAR-daily TV. Преди това Кери е работила в сестринската станция на Синклер WJAC-TV NBC 6 в Джонстаун, Пенсилвания. Кери работи като репортер за WJAC-TV NBC 6 в Джаксънвил, Флорида. Преди това Кери е работила като асистент продукция в WCAU-TV NBC 10, собственост на NBC във Филаделфия, Пенсилвания.

Кери е стажувала в множество телевизионни станции във Филаделфия в целия колеж, включително WCAU, WTXF-TV FOX 29 и WPVI-TV ABC 6. Кери също е била водеща и изпълнителен продуцент на Sportsline в нейната колежна телевизионна станция La Salle TV.

Кейти Корадо Гадже и срещи

С кого се среща Кейти Корадо? Кейти Корадо и бъдещият й съпруг Пол Герке ще се женят скоро. Те са една година разлика; Кейти е на около 35 години, а Пол ще навърши 34 този август. Освен това тя не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Тя крие личния си живот от папараците.

Популярни Публикации