Кейти Херцог - Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност

Кейти Херцог е журналист, базиран в Ашвил, Северна Каролина, медийна личност, водещ на подкаст и онлайн личност. Тя е добре известна в нацията със своя подкаст „Блокирани и докладвани“. Тя също така публикува анти-транссексуални статии, които многократно са я поставяли в гореща вода.

Бързи факти

Пълно истинско име Катрин Ронан Херцог.
Известно име Кейти Херцог.
Нетна стойност 1 милион щатски долара (приблизително).
рожден ден 18 май 1983 г.
Възраст (към 2022 г.) 39 години.
Професия Журналист, медийно лице и водещ на подкаст.
Родно място Ашвил, Северна Каролина, Съединени американски щати.
Резиденция Сиатъл, Вашингтон, Съединени щати.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Алма матер Университетът на Северна Каролина.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Телец.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 53 кг

Възраст и ранен живот на Кейти Херцог

Кейти Херцог беше роден на 18 май 1983 г , в Ашвил, Северна Каролина. Тя е отгледана сама в родния си град. Сега тя живее в Сиатъл, Вашингтон, Съединените щати със семейството си. Катрин Ронан Херцог е пълното й име и тя е на 39 години (към 2022 г.). Тя завършва основно училище със сестра си близначка в частно училище в района. След като завършва гимназия, тя се записва в Университета на Северна Каролина и получава бакалавърска степен по английска литература.

Височина и тегло на Кейти Херцог

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Кейти Херцог е висока 5 фута 7 инча и тежи около 53 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи.  Кейти Херцог

Нетната стойност на Кейти Херцог

Колко е нетната стойност на Кейти Херцог? Тази изключителна журналистка и нейното семейство живеят в прекрасна къща близо до Сиатъл. Тя работи усилено, за да осигури оцеляването на семейството си. Тя се оценява на нетна стойност от около 1 милион USD (приблизително) към октомври 2022 г. Тя също така притежава марков автомобил у дома, но не иска да го показва в социалните медии.

кариера

Кейти Херцог започва като журналист. Тя е участвала в редица публикации и списания. Открихме, че тя е работила с публикации и вестници Grist, Crosscut, Reason, The Guardian, Vox и Salon след задълбочено проучване. Тя винаги дава на своите читатели най-голямата и фантастична информация. Тя също е работила за „The Stranger“ в продължение на много години и е допринесла с най-великите си статии за списанието. Според множество акаунти тя е създала своя собствена фирма „Permabanned Media LLC“ през 2020 г. и е започнала подкаст, наречен „Блокирани и докладвани“. Някои онлайн сайтове предполагат, че сега тя работи върху книга, озаглавена „Не е безопасно за работа“.

Кейти Херцог Гадже и срещи

С кого се среща Кейти Херцог? Херцог оповести всеки детайл от сексуалната си ориентация. Нека ви кажа, че тя е лесбийка, която не го прикрива. Нека ви кажа, че тя имаше дълга връзка с Жана, нейната приятелка. След това двойката се ожени през 2015 г. с благословията и добрите пожелания на семейството и приятелите си. Двойката все още живее заедно и иска да има радостен и вълнуващ живот. Те също публикуват страхотни снимки в своите акаунти в социалните медии.

Популярни Публикации