Кейти Емър среща ли се? Намерете нейното нетно състояние, факти и още

Кейти Бъкет е успешен спортен оператор, който работи за NBC Sports Philadelphia. Сега тя е домакин на Филаделфия Флайърс на живо преди и след мача и е напреднала от играч до водещ на спортни предавания в кариерата си.

Бързи факти

Пълно име Кейти Бъкет
Дата на раждане N/A
Възраст 24 години
Височина/колко висок?
N/A
Професия Спортен телевизионен оператор
Бащино име N/A
Име на майката N/A
Полова идентичност Женски пол
Е женен? не
Гей ли е?
не
Нетна стойност N/A

Среща с прекрасно гадже

Тя успя да запази личния си живот личен, но ние се заровихме в него. В момента се среща с приятеля си. Самоличността беше трудна за проследяване, но въз основа на коментар от приятел изглежда, че името на приятеля й е Бен Сторм.

Тя има редица снимки на приятеля си в профила си в Instagram. Тя иска да подстриже партньора си, защото изглеждат страхотно заедно.Заедно, блестящи и растящи

Приятелят й Бен винаги е бил до нея по време на пътуването й, което е една от причините двойката да измине разстоянието.

Заплата и нетна стойност

Нетното състояние на Кейти Емър е около 2 милиона долара към 2021 г. Според PayScale заплатата на спортен оператор варира от 14,7 000 до 73,4 000 годишно, докато тази на спортен коментатор варира от 35,8 000 до 84,5 000 годишно.

Sports Broadcaster обяснява, че диапазонът на заплатите за телевизионен оператор варира от ,4 хил. до ,1 хил. В заключение, тя получава заплата от около k до k, което е добра заплата. Най-добрите спортни оператори имат огромно богатство и богатство. Днес ще обсъдим съдбата на някои легендарни фигури и нейната мечта може да е един ден да достигне тяхното ниво.

Джим Нанц има нетна стойност от 15 милиона долара, а Джо Бък също има нетна стойност от 15 милиона долара. Обича да язди кон и да пътува.

 Кейти Бъкет

Кейти Бъкет

Любопитни факти

  1. През 2019 г. тя ще навърши 24 години.
  2. Тя е родена в Минесота, Съединени американски щати, и е от американска националност и бял етнос.
  3. Wiki сайтовете нямат много информация за нея или нейната биография, но ние ви покрихме.
  4. В гимназията тя участва в софтбол, баскетбол и волейбол. Тя беше член на женския баскетболен отбор на Хавайския университет.
  5. Тя взе трудното решение да оттегли фланелките и кънките си. След това се прехвърля от родния си град Минеаполис в държавния университет Сейнт Клауд.
  6. Тя се влюбва в телевизионната журналистика, когато се записва в St. Cloud State University. През това време тя работи за мъжкия и женския отбор на Husky Hockey. Тя беше в първата си година като репортер на Rink Side.
  7. Работата й като домакин в студиото на St. Cloud Hockey беше добре приета и тя беше част от награждаван студентски екип. Husky Productions беше компанията. Fox Sports North излъчваше игрите.

Популярни Публикации