Кейти ДеФео- Възраст, височина, нетно състояние, гадже, кариера, националност

Кейти ДеФео е влогър в YouTube, известен с публикациите си за това, че е студентски спортист. Тя беше играч на лакрос в Университета на Южна Калифорния. Няколко от нейните видеоклипове включват студентски спортисти, които сменят спорта. Научете повече за нетната стойност на Кейти ДеФео, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, връзката, височината и фактите

Бързи факти

Истинско име Кейти ДеФео
Псевдоним Кейти
Известен като Youtuber,
Звезда на социалните медии
Възраст на 23 години
рожден ден 18 май 1999 г
Родно място Мериленд
Зодия Телец
Етническа принадлежност ЧЕ
Националност американски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 8 инча (1,78 м)
Тегло прибл. 52 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Номер на обувка 6,5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Неомъжена
Нетна стойност 0k – 0k
Марки ЧЕ
Хоби Пътуване, пазаруване

Кейти ДеФео Възраст и националност

На колко години е Кейти ДеФео? Тя беше родена на 18 май 1999 г. в Мериленд. В момента тя е на 23 години, и нейната зодия е Телец. Тя притежава американска националност, но етническата й принадлежност не е известна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Кейти ДеФео и други подробности за семейството. Кейти ДеФео също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина тегло

Кейти ДеФео е висока на 5 фута и 8 инча и тежи около 52 кг. Тя също е фитнес маниак. Кейти ДеФео има светлокафява коса и светлокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на Кейти ДеФео, като нейните мерки на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н. Кейти ДеФео

Кейти ДеФео (Източник: Instagram)

Нетната стойност на Кейти ДеФео 2022 г

Колко е нетната стойност на Кейти ДеФео? От професионалната си кариера като YouTube звезда, очевидно, Кейти ДеФео може да спечели добра сума пари. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Кейти ДеФео се оценява на около 300 000 до 400 000 долара.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Кейти ДеФео? Кейти ДеФео вероятно е необвързана в момента. Не сме сигурни за сегашното й състояние на връзката, защото Кейти ДеФео предпочита да запази личния си живот личен. Поради личния й характер информацията за предишните й гаджета и връзки също е неизвестна.

Факти

  • Тя започва кариерата си в USC като недекларирана специалност. Тя се стреми да бъде професионален видеооператор.
  • Тя има над [YCY] абонати на канала си в YouTube. Посещавайки дома на детството на Кендрик Ламар, тя написа видеоклипа.
  • Катрин Мери ДеФео е родена на Мат и Жана ДеФео. Тя има трима братя, Патрик, Брендън и Колин, и една сестра, Меган.
  • Кевин Гарнет е любимият й спортист.

Също така, знайте за Нетната стойност на Катрин Елизабет Ъптън, биография, възраст, националност и етническа принадлежност .

Популярни Публикации