Кейти Бенър- Уики, възраст, съпруг, етническа принадлежност, височина, нетна стойност, кариера

Кейти Бенър е родена във Върмонт и нейната рождена дата е неизвестна. Тя е най-популярният американски журналист и репортер, базиран в The New York Times. Работи за The New York Times като политически репортер. Имената на баща й и майка й не са споменати на тази страница. Баща й е бизнесмен, а майка й е домакиня. Ако искате повече информация, продължете да четете тази статия, за да научите за цялата лична информация, официалните връзки към акаунти в Instagram, Twitter и Facebook на тази страница, към която има връзка в долната част на статията.

Бързи факти

Истинско име Кейти Бенър
Рождена дата N/A
Родно място Върмонт
Възраст N/A
Професия Американски телевизионен журналист и репортер в New York Times
Зодия N/A
Характеристика Черни очи
височина В сантиметри- 168см

В метри- 1.68мВъв футове инчове-5'8

Тегло В килограми - 60 кг

В лири - 122 паунда

Националност Върмонт
Образование матер Завършва Bowdoin College
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 8 САЩ
Адрес N/A
Бащино име N/A
Име на майката N/A
Източник на доход Репортер и журналист

Биография на Кейти Бенър

Кейти Бенър е известен в областта на журналистиката. Родената в Пекин репортерка е добре известна по света с работата си с Министерството на правосъдието. В допълнение, Кейти Бенър от The New York Times в момента включва Министерството на правосъдието на САЩ.

 Кейти Бенър

Кейти Бенър (Източник: Pinterest)

Семейство Кейти Бенър

Кейти Бенър е роден във Върмонт и израснал там. Работи професионално като репортер и журналист. Името на нейните родители не се споменава на тази страница. В момента тя е американски репортер на New York Times, отразяващ Министерството на правосъдието. Семейното й положение е омъжена, но името на съпруга й не се споменава на тази страница. Родителите на Кейти Бенър не са споделяли личната й информация в социалните медии или други платформи.

Популярни Публикации